Hesabım
    Stranger Things'in Dördüncü Sezonundan Yeni Fragman

    Netflix, diziden altyazılı yeni bir fragman yayınladı

    Hawkins'e dehşet saçan ve büyük yıkıma sebep olan Starcourt Savaşı'ndan bu yana altı ay geçmiştir. Savaşın getirdiği sonuçlarla boğuşan dostlarımız, ilk kez birbirinden ayrı düşer. Bir yandan da lise hayatının getirdiği karmaşaya göğüs geren arkadaşlar için işler hepten zorlaşmıştır. En savunmasız oldukları böylesi bir anda korkunç, doğaüstü bir tehdit ortaya çıkar. Bu tehdit, çözülmesi durumunda Baş Aşağı Dünya'nın etrafa saldığı dehşete son verebilecek tüyler ürperten bir sırrı da beraberinde getirir.

    Birçok ödülü bulunan Stranger Things, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri. 582 milyon saat izlenen 3. sezon, Netflix Top 10 listesinde En Popüler 2. İngilizce dizi oldu. Stranger Things'in yaratıcılığını Duffer Kardeşler, yapımını ise Monkey Massacre Productions ve 21 Laps Entertainment üstlendi. Dizide baş yapımcı olarak hizmet veren Duffer Kardeşler'e 21 Laps Entertainment'tan Shawn Levy ve Dan Cohen ile Iain Paterson ve Curtis Gwinn eşlik ediyor.

    Yeni sezonda, Matt ve Ross Duffer (1., 2., 7., 8. ve 9. bölümler), Shawn Levy (3. ve 4. Bölümler) ve Nimród Antal (5. ve 6. Bölümler) yönetmenlik yapıyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn ve Duffer Kardeşler yer alıyor. Dizide, Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett GelmanCara Buono ve Matthew Modine rol alıyor. Yeni sezonun 1. kısmı 27 Mayıs, 2. kısmı 1 Temmuz'da yayında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top