Hesabım
    Joseph Gordon-Levitt, Peacock Dizisi ‘Poker Face’in Kadrosunda

    Dizide yıldızlardan oluşan bir kadro var

    Joseph Gordon-Levitt, Rian Johnson tarafından yaratılan ve Natasha Lyonne'un oynadığı gizemli Peacock dizisi “Poker Face”e katıldı. Kaynaklar, dizinin prosedürel bir format izleyeceğini ve Lyonne'nin karakterinin her bölümde farklı cinayetleri çözmek için çalıştığını bildirse de dizinin olay örgüsü ayrıntıları büyük ölçüde gizli tutuluyor.

    Gordon-Levitt'in, oynayacağı karakterle ilgili ayrıntılar da dahil olmak üzere kaç bölümde görüneceği bilinmiyor. “Poker Face”, Mart 2021'de Peacock'tan 10 bölümlük bir sipariş aldı. Gordon-Levitt, dizinin Lyonne'den sonra ilk onaylanan oyuncusu oldu. Bu, aynı zamanda Johnson'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi “Brick”te birlikte çalışan Gordon-Levitt ve Johnson için yeniden bir araya gelme anlamına geliyor. Neo-noir film, 2005 yılında Sundance Film Festivali'nde gösterildi. Gordon-Levitt, Johnson'ın yazıp yönettiği “Looper” filmi de dahil olmak üzere, Johnson'ın her projesinde rol aldı. Hem “Knives Out”ta hem de “The Last Jedi”da küçük seslendirme rolleri bile vardı.

    Oyuncu, şu anda Showtime antoloji dizisi “Super Pumped”ın ilk sezonunda eski Uber CEO'su Travis Kalanick'i canlandırıyor. Ünlü aktör öncelikle film rolleriyle tanınırken, ilk çıkış performanslarından biri NBC sitcom'u “3rd Rock From the Sun” oldu. Önemli film rolleri arasında “The Trial of the Chicago 7”, “Snowden”, “The Walk”, “Looper” ve “The Dark Knight Rises” gibi projelerde iyi karşılanan dönüşler alıyor. Ayrıca “Don Jon” ve Apple dizisi “Mr. Korman” var. Sırada, Robert Zemeckis'in yönettiği “Pinocchio”nun live-action/CGI hibrit müzikal film versiyonunda seslendirme çalışması var.

    Johnson, “Poker Face”i yarattı ve T-Street Productions aracılığıyla baş yapımcılık yapıyor. Lyonne yürütücü yapımcılığı Maya Rudolph ve Danielle Renfrew Behrens ile birlikte Animal Pictures adı altında yürütüyor. Nora ve Lilla Zuckerman, baş yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapıyor. T-Street'ten Ram Bergman ve Nena Rodrigue de baş yapımcılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top