Hesabım
    Jessica Biel'li Suç Draması "Candy"den Fragman

    Dizi, gerçek bir suç hikayesinden uyarlandı

    Ev hanımı Candy Montgomery'nin gerçek hayat hikayesi, sonunda bir baltalı katille evlendiğinizde neler olduğuna cevap veriyor. 1980'lerde geçen ve "rahatsız edici derecede gerçek olaylara" dayanan Hulu mini dizisi "Candy", Jessica Biel'i, ilişkisi ölümcül sonuçlara yol açan Teksaslı ev kadını ve anne olarak karşımıza çıkarıyor. Seri, 9 Mayıs Pazartesi günü başlıyor ve 13 Mayıs'ta final yapacak olan beş gecelik bir etkinliği başlatıyor.

    “Yellowjackets”in Emmy adayı oyuncusu Melanie Lynskey, Candy'nin vahşice öldürülen en iyi arkadaşı Betty Gore'u oynuyor. "The Wire" yıldızı Pablo Schreiber, Betty'nin Candy ile ilişkisi olan kocası Allan, "Veep" çıkışlı Timothy Simons ise Candy'nin kocası Pat Montgomery olarak kadroda yer alacak. Raúl Esparza, Sharon Conley ve Lynskey'nin gerçek hayattaki kocası Jason Ritter da başrolde.

    Resmi bir özete göre “Candy”, 1980'li bir ev hanımı ve her şeyi doğru yapan bir anne olan Candy Montgomery'yi (Biel) merkez alıyor. Candy, komşusu Betty'yi öldürmekle suçlandı ve bunun nefsi müdafaa olduğunu iddia etti. “Candy”, Hulu'nun Emmy adayı gerçek suç dizisi “The Act”ın arkasındaki ekip tarafından çekildi. Üç kez Emmy adayı olan Robin Veith, “Candy”nin pilot senaryosunu yazdı ve dizinin yapımcılığını üstlendi. Nick Antosca, Eat the Cat adı altında Alex Hedlund ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    “Cruel Summer” ve “The Sinner”ın yapımcılığını da üstlenen başrol oyuncusu Biel ve Michelle Purple, aynı zamanda Iron Ocean'ın yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Michael Uppendahl (“Fargo,” “American Crime Story: Impeachment”) pilot bölümü yönetti ve “Candy”nin yürütücü yapımcılığını yaptı. Jim Atkinson ve John Bloom, danışmanlık yapımcıları olarak hizmet veriyor. Dizi, Universal Studio Group'un bir bölümü olan UCP ve Disney Television Studios'tan biri olan 20th Television'dan geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top