Hesabım
    ‘The Time Traveler’s Wife’ın TV Uyarlamasından Yeni Fragman

    Dizi, Audrey Niffenegger'in aynı adlı romanından uyarlandı.

    HBO Max, mayıs ayında piyasaya sürülecek olan yeni dizisi The Time Traveller's Wife (Zaman Yolcusunun Karısı) için yeni bir fragman ve ana görseli yayınladı. Dizi, yalnızca HBO Max'te yayınlanacak. Audrey Niffenegger'in aynı adlı kitabından uyarlanan yeni dizi, aşkları olmayan aşıkların romantik ve ürkütücü hikayesini anlatacak. Roman ilk olarak 2003'te yayımlandı ve büyük bir başarı yakaladı.

    Yaklaşan dizi, Niffenegger'in hikayesinin ikinci uyarlaması. İlki 2009'da Rachel McAdams ve Eric Bana'nın başrol oynadığı uzun metrajlı bir film olarak yayınlandı. Zaman Yolcusunun Karısı'nın en yeni uyarlamasında Game of Thrones ve Downton Abbey yıldızı Rose Leslie, Clare Abshire olarak, Downton Abbey'den rol arkadaşı Theo James ise Henry olarak yer alacak. Henry karakteri, sekiz yaşından beri zaman atlıyor, yaşıyla birlikte düzensiz bir şekilde zaman atlıyor. Nereye ya da ne zaman gideceğini kontrol edemiyor ama bir şey onu sürekli bir kişiye çekiyor: Clare Ashby. 

    Zaman Yolcusunun Karısı, zamandan veya mekandan bağımsız ama yaşamın kırılganlığını ve aşkın gücünü vurgulayan bir aşk hikayesi anlatacak. Yeni fragman bize dizinin kalbindeki drama ve romantizme bir bakış sunuyor. Karakterler tarafından kaydedilen kamera röportajlarından birkaç klip içeren videoda, Henry ve Clare'in romantizminden, tanışmalarından bir zaman yolculuğu evliliğinin giriş ve çıkışlarına kadar sahneler yer alıyor. Zaman Yolcusunun Karısı, ara sıra yokluklarla noktalanan iki hayatın ve her şeye göğüs geren bir aşkın hayat hikayesini anlatacak.

    Steven Moffat, romanı HBO Max için bir diziye uyarlıyor. Moffat daha önce kültürel fenomen Sherlock ve Doctor Who üzerinde çalışmıştı. Son yıllarda Moffat, ufuk açıcı vampir romanının geleneksel olmayan bir uyarlaması olarak hizmet veren 2020 mini dizisi Dracula üzerinde çalıştı. Zaman Yolcusunun Karısı ayrıca, Gomez olarak Desmin Borges ve Charisse olarak Natasha Lopez'i de içeriyor. Dizi, 15 Mayıs Pazar günü HBO Max'te başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top