Hesabım
    Alicia Vikander’li Irma Vep'ten Tarih ve İlk Görseller

    Irma Vep, bu kez TV projesi olarak geliyor

    HBO, Olivier Assayas'ın 1996 tarihli uzun metrajlı filminden uyarlanan ve Alicia Vikander'ın başrolde olduğu mini dizi Irma Vep için haziran ayına prömiyer tarihini belirledi. 2022 Cannes Film Festivali'nde özel gösterimle dünya prömiyeri yapacak olan Irma Vep, 6 Haziran Pazartesi günü saat 21.00'de HBO'da başlayacak ve HBO Max'te yayınlanmaya hazır olacak.

    Ayrıca Vikander'ı Mira olarak ilk bakış fotoğraflarında görüyoruz. Assayas tarafından yazılan ve yönetilen Irma Vep, kariyeri ve kısa süre önce ayrılığı nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan ve Fransız sessiz film klasiği Les'in yeniden çevriminde Irma Vep olarak Fransa'ya gelen Amerikalı film yıldızı Mira'yı (Vikander) merkezine alıyor.

    Korkunç bir suç gerilim filminin arka planında yer alan Mira, kendisi ve oynadığı karakter arasındaki ayrımlar bulanıklaşmaya ve birleşmeye başladığında kendiyle mücadele ediyor. Irma Vep, bize kurgu ve gerçek, yapaylık ve özgünlük, sanat ve yaşamın sınırında yatan belirsiz zemini gözler önüne seriyor. Dizi, A24 ile ortaklaşa çekiliyor.

    Irma Vep'te ayrıca René Vidal rolünde Vincent Macaigne, Zoe rolünde Jeanne Balibar, Regina rolünde Devon Ross, Gottfried rolünde Lars Eidinger, Edmond Lagrange rolünde Vincent Lacoste, Carla rolünde Nora Hamzawi, Laurie rolünde Adria Arjona, Zelda rolünde Carrie Brownstein yer alıyor. Assayas ve Vikander baş yapımcı olarak Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson ve Ashley Levinson ile birlikte görev alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top