Hesabım
    Sissy Spacek ve Ed O’Neill, Amazon Dizisinde Bir Araya Geliyor

    Bilim-kurgu türündeki dizi için hazırlıklar tamam..

    Sissy Spacek ve Ed O’Neill'ın, yakında çıkacak olan Amazon dizisi “Lightyears”ın başrollerinde yer aldığı öğrenildi. Dizi, yıllar önce arka bahçelerinde gömülü bir oda keşfeden bir çift olan Irene (Spacek) ve Franklin (O’Neill) York'u izliyor ve bu bahçe, açıklanamaz bir şekilde garip, ıssız bir gezegene yol açıyor. O zamandan beri sırlarını dikkatlice korudular ama esrarengiz bir genç adam hayatlarına girdiğinde, York'ların sessiz varoluşu hızla altüst olur ve çok iyi bildiklerini sandıkları gizemli oda, hayal edebileceğinden çok daha fazlasına dönüşür.

    Spacek, 1981 yapımı "Coal Miner’s Daughter" filmindeki Oscar ödüllü rolü de dahil olmak üzere başlıca uzun metrajlı film rolleriyle tanınıyor. Ayrıca, "Carrie", "Missing", "The River", "Crimes of the Heart" ve "In the Bedroom" filmleriyle Oscar'a aday gösterildi. Son yıllarda televizyonda Amazon'un "Homecoming", Hulu'nun "Castle Rock" ve Netflix'in "Bloodlines" rolü de dahil olmak üzere bir dizi girişimde bulundu.

    O’Neill, en son megahit sitcom "Modern Family" olmak üzere, onlarca yıldır televizyonun en bilinen aktörlerinden biri oldu. Gösteri, geçen nisan ayında 11 sezon ve 250 bölümden sonra final yaptı ve O'Neill, aile reisi Jay rolüyle üç Emmy adaylığı kazandı. Ayrıca, iki Altın Küre adaylığı kazandığı “Married… With Children”da yıllarca başrol oynadığı biliniyor. Diğer TV çalışmaları arasında, "The West Wing" ve "Dragnet"in yeniden başlatılması yer alırken, "Finding Dory", "Wreck-It Ralph" filmleri ve "Spartan" gibi filmlerde de rol aldı.

     "Lightyears" dizisinin çekimlerine bu yılın sonlarında başlanması planlanıyor. Holden Miller, Daniel C. Connolly'nin baş yapımcılığı ve yönetici yapımcılığı üstlendiği dizide yazar ve yardımcı yapımcı olarak yer alacak. Mosaic'ten Jimmy Miller ve Sam Hansen, aynı zamanda yönetmenliğini üstlenecek olan Philip Martin ile birlikte yürütücü yapımcı olacak. Juan José Campanella ilk iki bölümü yönetecek ve yapımcılığı üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top