Hesabım
    La Casa de Papel: Kore, Ne Zaman Yayınlanacak?

    Fenomen dizinin Kore versiyonu için geri sayım başladı!

    Bir fenomen haline gelen İspanyol Netflix dizisi La Casa De Papel, son dönem yükselişe geçen Kore dizileri arasına katılıyor. Hikayenin Kore versiyonu Joint Economic Area, daha önce duyurulmuştu, şimdi ise prömiyer tarihi açıklandı ve geri sayım başladı. İngilizce olmayan en çok izlenen Netflix dizilerinden olan La Casa de Papel ve yine aynı kategoriye birden fazla yapım sokan Kore'nin ortaklığı heyecan verici duruyor.

    Netflix, tarih duyurusunu bir videoyla paylaştı ve "Bir suç dünyayı değiştirebilir." İnanılmaz bir soyguna yeni ve cesur bir yaklaşım… La Casa de Papel: Kore | 24 Haziran’da, sadece Netflix’te" notunu düştü. Kore versiyonunda yönetmenliği Hong-sun Kim üstlenirken, senaryoyu Alex Pina'nın orijinal fikrinden Kim Hwan-Chae, Choe Sung-jun ve Ryu Yong-Jae kaleme aldı. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda Lee Si-Woo, Yunjin KimPark Hae-sooJeon Jong-seoYoo Ji-TaePark Myeong-hoonKim Ji-hoonKim Sung-oh, Hyun-Woo Lee, Won-jong Lee, Yoon-ju Jang ve Ji-Hoon Kim gibi isimler yer alıyor. La Casa de Papel: Kore, 24 Haziran tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top