Hesabım
    CW, Legends of Tomorrow ve Batwoman'ı İptal Etti

    İki dizinin hayranlarına kötü haber geldi

    Thw CW, iki DC dizisi Legends of Tomorrow ve Batwoman'ı iptal ettiğini duyurdu. Ortak şovmen ve baş yapımcı Keto Shimizu, cuma akşamı Twitter'da haberi doğruladı ve şunları yazdı: "Pekala millet. İnanılmaz bir serüven oldu. Ancak CW, Legends Of Tomorrow'un 8. sezonunun olmayacağını bize bildirdi. Kalbimiz kırık ama aynı zamanda izleyicilerimizin, ekibimizin ve yazarlarımızın bu küçük gösteriye katkıda bulundukları harika iş için de minnettarız.” dedi.

    DC Comics'in karakterlerinden uyarlanan "Legends of Tomorrow", Arrowverse'te kuruldu ve "Arrow" ve "The Flash"tan karakterlere yer verdi. İlk olarak Ocak 2016'da gösterime girdi. Artık dizinin de finali olan 7. Sezon finali 2 Mart'ta yayınlandı. Gösteride, Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Franz Drameh, Ciara Renée, Falk Hentschel, Amy Pemberton, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Matt Letscher, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Tala Ashe, Keiynan Lonsdale, Jes Macallan, Matt Ryan, Ramona Young, Courtney Ford, Olivia Swann, Adam Tsekhman, Shayan Sobhian ve Lisseth Chavez rol aldı.

    Batwoman'ın showrunner'ı Caroline Dries de haberi Twitter'da paylaştı ve "Batwoman'ın bir S4 göremeyeceğine dair üzücü bir haber aldım. Üzüldüm ama minnet doluyum. 51 bölüm yapmak ne büyük şeref. Pek çok ilham verici, parlak insan bu diziye katkıda bulundu. Yapımcılara, oyunculara ve ekibe teşekkürler. Teşekkürler, hayranlar! Sizi seviyoruz."  dedi.

    “Batwoman”, farklı bir başrol oyuncusuyla da olsa 2019'da The CW'de yayınlanmaya başladı. Ruby Rose başlangıçta dizide rol aldı, ancak ilk sezondan sonra çıktı. Javicia Leslie daha sonra Batwoman'ın pelerinini devralmak için yeni bir karakter olarak getirildi. Şovda ayrıca Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Camrus Johnson, Victoria CartagenaRobin Givens ve Nick Creegan rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top