Hesabım
    ‘Dollface’, İki Sezonun Ardından İptal Edildi

    Hulu, gençlik dizisi için kararını verdi

    Hulu, iki sezonun ardından "Dollface"in iptal edildiğini doğruladı. Haber, tamamı şubat ayında çıkan ikinci sezonun yayınlanmasından yaklaşık üç ay sonra gelmiş oldu. Dizide, Kat Dennings, Brenda SongShay Mitchell ve Esther Povitsky rol aldı. İkinci sezonda Jules (Kat Dennings) ve en iyi arkadaşları (Song, Mitchell ve Povitsky), iş, aşk ve her biri ile daha derin bir ilişki içinde ilerlerken gruplarını bir arada tutmayı dengelemek zorunda kaldılar.

    “Dollface”in ilk sezonu 2019'da yayınlandı. Ocak 2020'de yenilendi, ancak, Covid-19 salgını nedeniyle ikinci sezonun prodüksiyonu ertelendi. Her iki sezon da 10 bölümden oluşuyordu. Gösteri, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı, iki sezonda Rotten Tomatoes'ta ortalama %54 kritik onay notu aldı ama %78'lik izleyici onay derecesine sahip. “Dollface”, baş yapımcı olarak görev yapan Jordan Weiss tarafından yaratıldı. Michelle Nader, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı.

    Margot Robbie, Tom Ackerley ve Josey McNamara, LuckyChap Entertainment adına yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldı. Bryan Unkeless ve Scott Morgan, Clubhouse Pictures için yürütücü yapımcılık yaptı. Dennings, başrolün yanı sıra baş yapımcılığı da üstlendi ve Nicole King de baş yapımcı oldu. ABC Signature stüdyo olarak hizmet verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top