Hesabım
    CW, Üç Popüler Diziye İptal Kararı Verdi

    CW, hayranları üzecek resmi duyuruyu yaptı

    CW, üç popüler diziye iptal kararı verdi. Bunların ilki olan “Legacies”in iptali, “Vampire Diaries” evrenini The CW'de sona erdiriyor. “The Vampire Diaries” kanalda 2009-2017 yılları arasında yayınlandı, “The Originals” ise 2013-2018 yılları arasında yayınlandı. “Legacies” 2018'de piyasaya çıktı. “Legacies”, Salvatore Yatılı Gençler ve Üstün Zekalılar Okulu'nda kuruldu. Oyuncular arasında Hope Mikaelson rolünde Danielle Rose Russell, Lizzie Saltzman rolünde Jenny Boyd, Josie Saltzman rolünde Kaylee Bryant, Milton “MG” Greasley rolünde Quincy Fouse, Landon Kirby rolünde Aria Shahghasemi, Rafael rolünde Peyton Alex Smith ve Kaleb rolünde Chris Lee yer aldı.

    2004 USA Network ve Sky One dizisi “The 4400”ün yeniden başlatılması da iptal alan dizilerden biri oldu. Bilim kurgu draması Ariana Jackson tarafından geliştirildi. Dizide, son yüz yılda iz bırakmadan ortadan kaybolan, gözden kaçan, değeri bilinmeyen veya başka türlü marjinalize edilen 4400 kişi bir anda geri dönüyor. Bir gün bile yaşlanmadılar ve başlarına gelenleri hatırlamıyorlar. Hükümet, potansiyel tehdidi analiz etmek ve hikayeyi kontrol altına almak için yarışırken, 4400'ün kendileri, birkaç yükseltmeyle geri döndükleri gerçeğiyle ve hepsinin şimdi belirli bir nedenle geri getirilme olasılığının artmasıyla boğuşmak zorundadır.

    İptal edilen bir diğer dizi "Naomi" oldu. DC dizisi ilk ve tek sezonunu ocak ayında yayınladı. “Batwoman” ve “Legends of Tomorrow”un iptallerinin ardından The CW'de baltayı ele geçirmek için DC'nin son projesi oldu. The CW'de kalan DC şovları “The Flash”, “Superman & Lois” ve “Stargirl” oldu. “The Flash” mart ayında dokuzuncu sezon için yenilenirken, “Stargirl” bu yıl üçüncü sezonunu yayınlamayı bekliyor. “Superman & Lois”, mart ayında üçüncü sezon için yenilendi. Dizide, doğaüstü bir olay memleketi Port Oswego'yu temelden sarstığında, Naomi (Kaci Walfall), son derece sadık en iyi arkadaşı Annabelle'den (Mary-Charles Jones) biraz yardım alarak bu olayın kökenlerini ortaya çıkarmak için yola koyulur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top