Hesabım
    CW, ‘Kung Fu’ ve ‘Stargirl’e Yeni Sezon Onayı Verdi

    CW, sevilen iki dizisine birden devam dedi

    The CW, ikinci sezonu için “Kung Fu” ve üçüncü sezonu için “Stargirl” dizilerini yenilediğini duyurdu. The CW adına yapılan açıklamada; "Bu yeni nesil hit şovların merkezinde yer alan iki güçlü ve genç kadın olan Nicky Shen ve Courtney Whitmore'un hikayelerini paylaşmaya devam etmekten dolayı gurur duyuyoruz." ifadelerine yer verildi.

    "Kung Fu" için yenileme duyurusu, serinin prömiyerinden bir ay sonra gelmiş oldu. O zamandan beri kanalda güçlü puanlar aldı ve devam kararı kaçınılmaz olmuştu. Ayrıca, bu sezon devam kararı bekleyen tek senaryolu CW dizisiydi. 1970'lerin klasik serisinin yeni versiyonunda, orta yaş krizine erken giren genç bir Çinli Amerikalı kadın olan Nicky Shen'in (Olivia Liang) üniversiteyi bırakmasına ve Çin'deki izole bir manastıra hayatını değiştirecek bir yolculuğa çıkmasına odaklanıyoruz. Ancak, San Francisco'ya döndüğünde, memleketinin suç ve yolsuzluklarla dolu olduğunu ve kendi ebeveynleri Jin (Tzi Ma) ve Mei-Li'nin (Kheng Hua Tan) güçlü bir Triad'ın insafına kaldığını fark eder. Christina M.Kim pilot bölümü yazdı ve baş yapımcı ve ortak şovmen olarak görev yapıyor. Greg Berlanti, Sarah Schechter, Martin Gero ve David Madden da yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. Hanelle Culpepper pilot bölümün yönetmenliğini ve yardımcı yapımcılığı üstlendi. 

    “Stargirl”, lise ikinci sınıf öğrencisi Courtney Whitmore (Brec Bassinger) ve üvey babası Pat Dugan'ı (Luke Wilson), DC’nin ilk süper kahraman takımı olan Amerika Adalet Cemiyeti'nin mirasını devralmak için bir grup genç kahramanı yönetirken izliyor. Dizi, yaratıcısı Geoff Johns'un 1999'da yarattığı sırada bir çizgi roman yazarı olarak kariyerini başlatan karaktere odaklanıyor ve 1996'da bir uçak kazasında ölen rahmetli kız kardeşinden esinlendiği biliniyor. Dizide ayrıca, Amy Smart, Yvette Monreal, Anjelika Washington, Cameron Gellman, Trae Romano, Hunter SansoneMeg DeLacy ve Nick Tarabay rol alıyor. Dizinin yapımcılığını Warner Bros. Television'la birlikte Berlanti Productions ve Mad Ghost Productions yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top