Hesabım
    Fox, ‘Our Kind of People’ ve ‘Pivoting’i İptal Etti

    İki dizinin serüveni de tek sezon sürebildi

    Fox, sadece bir sezonun ardından komedi "Pivoting"in iptal edildiğini doğruladı. Başrollerini Eliza CoupeGinnifer Goodwin ve Maggie Q'nun paylaştığı sezon ortası tek kameralı sitcom, 10 bölümlük ilk sezonunu 10 Mart'ta tamamladı. New York, Long Island'da küçük, orta sınıf bir kasabada geçen "Pivoting", sıkı sıkıya bağlı çocukluk arkadaşları Amy (Coupe), Jodie (Goodwin) ve Sarah'ı (Q) dördüncü üyelerinin ölümüyle baş etmeye çalışırken izliyor.

    Kısa ömürlü komedide Coupe, Goodwin ve Q ile birlikte Henry rolünde Tommy Dewey, Matt rolünde JT Neal ve Luke rolünde Marcello Reyes yer alıyor. Nielsen'in gecikmeli izleme verilerine göre, dizinin ilk sezonu ortalama 0,4 reyting ve 1,8 milyon toplam izleyici alıyor. “Pivoting”, Aaron Kaplan, Dana Honor ve Tristram Shapeero ile birlikte showrunner ve yürütücü yapımcılık yapan Liz Astrof (“The Conners”, “2 Broke Girls”) tarafından yaratıldı. 

    Fox, Yaya DaCosta liderliğindeki drama “Our Kind of People”ı da sadece bir sezonun ardından iptal etti. Lawrence Otis Graham'ın “Our Kind of People: Inside America's Black Upper Class” adlı kitabından uyarlanan ve yapımcılığını Lee Daniels ve Karin Gist'in üstlendiği dizi, Oak Bluffs'ın zengin ve güçlülerin yaşadığı tarihi bir kale olan Martha's Vineyard'daki ilham verici dünyasında geçiyor.

    "Our Kind of People", ailesinin adını geri almak ve siyahi kadınların doğuştan gelen, doğal güzelliğini vurgulayan devrim niteliğindeki saç bakım serisiyle bir etki yaratmak için yola çıkan güçlü iradeli, bekar anne Angela Vaughn'u (DaCosta) takip ediyor. Ancak çok geçmeden, kendi annesinin geçmişiyle ilgili, dünyasını alt üst edecek ve bu topluluğu sonsuza dek sarsacak karanlık bir sırrı keşfeder. DaCosta (“Chicago Med”, “Whitney”) ile birlikte, “Our Kind of People”ın yıldızları arasında Morris Chestnut (“The Resident”), Joe Morton (“Scandal”), Nadine Ellis (“Let's Stay Together”), Lance Gross (“Hawaii 5-0”), Rhyon Nicole Brown (“Empire”), Kyle Bary (“Ginny & Georgia”) ve yeni yetenek Alana Bright yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top