Hesabım
    Fox, Üç Popüler Diziye Devam Kararı Verdi

    Fox, yeni sezon onayı verdiği dizileri açıkladı

    Mayim Bialik'in "Call Me Kat" dizisi Fox tarafından üçüncü sezon için yenilendi. Çok kameralı komedide Bialik, kendi şartlarına göre mutlu ve tatmin edici bir hayat yaşayabileceğini kanıtlamak için toplumsal beklentilere ve annesinin isteklerine sürekli olarak meydan okuyan iyimser ve eğlenceyi seven bir kadın olan Kat rolünde. Tüm birikimini Louisville, KY'de bir kedi kafesi açmak için kullanıyor. “Call Me Kat”te Bialik ile birlikte Sheila rolünde Swoosie Kurtz, Phil rolünde Leslie Jordan, Randi rolünde Kyla Pratt, Max rolünde Cheyenne Jackson ve Carter rolünde Julian Gant yer alıyor.

    Paul Feig'in yapımcılığını üstlendiği komedi filmi "Welcome to Flatch" de Fox tarafından ikinci sezonu için yenilendi. BBC Studios'un BAFTA ödüllü BBC formatı "This Country"den esinlenen dizi, orta batı kasabası Flatch sakinlerinin hayatlarını araştıran bir belgesel ekibinin gözünden anlatılıyor. Ekip, genç-yetişkin kuzenler ve en iyi arkadaşlar Kelly Mallet (Holmes) ve yapımın kendi hayatlarına ve yerel güncel olaylara girmesine izin veren Lloyd “Shrub” Mallet'te (Sam Straley) değerli konular buluyor. Diğer önemli oyuncular arasında Kelly ve Shrub'a rehberlik etmeye çalışan yerel bakan Joseph "Peder Joe" Binghoffer (Seann William Scott) ve eski sevgilisi Cheryl Peterson (Aya Cash) yer alıyor. 

    "9-1-1: Lone Star" da onay alan diziler arasında. Fox, 4. sezon için onayı verdi. Duyuru, Fox'un pazartesi öğleden sonra reklamverenlere yapacağı ön sunumdan önce yapıldı. Bu yayın sırasında, “Lone Star”ın tamamlayıcı dizisi “9-1-1”in yenilenmesi hakkında henüz bir haber yok, ancak, yakında bir duyuru bekleniyor. “9-1-1: Lone Star”da, bir trajedi yaşadıktan sonra bir itfaiye evini yeniden inşa etmek için oğlu (Ronen Rubinstein) ile Austin, Teksas'a taşınan Owen Strand rolünde Rob Lowe rol alıyor. Serinin üçüncü sezonu, 126'nın kapandığını ve ekibinin Austin'in her yerine dağıldığını gördü. Lowe ve Rubinstein ile birlikte “9-1-1: Lone Star”da Gina Torres, Sierra McClain, Jim Parrack, Natacha Karam, Brian Michael SmithRafael Silva ve Julian Works yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top