Hesabım
    La Casa de Papel: Kore'den Altyazılı Fragman

    Dizi, 24 Haziran'da prömiyer yapacak

    Eski bir asker olan Tokyo'nun da aralarında bulunduğu bir hırsız ekibi, eşi görülmemiş bir soygun planlamak için Profesör olarak bilinen bir dehanın önderliğinde birleşiyor ve henüz var olmayan parayı çalıyor! Bu tanıdık geliyorsa, Netflix'in hit dizisi La Casa De Papel'e verdiği havalı Kore versiyonuna bir bakın. Diziden ilk fragman sonunda yayında. K-drama yeniden çevrimi “La Casa De Papel: Kore” 24 Haziran'dan itibaren başlıyor.

    Konunun odağında, Kore'nin birleşmenin eşiğinde olduğu, Kuzey ve Güney Kore'nin ayrıldığı yerde, eylemin odak noktası haline gelen bir darphane içeren Ortak Güvenlik Bölgesi var. Yeniden birleşme sürecinin ortasında, darphane istikrarlı bir ortak ekonomi inşa etmek için temel olarak yeni bir birleşik para birimi basıyor. Ancak, insanların birleşme umutlarına rağmen, sadece zenginlerin daha zengin olduğu görülüyor. Gangsterler ve ödülleri arasında duran tek şey, Güney Koreli müzakere uzmanı ve Kuzey Koreli bir ajan tarafından yönetilen ortak bir görev gücü.

    Yeni gösteri Kim Hong-sun tarafından yönetildi ve Netflix için BH Entertainment ve Zium Content tarafından üretildi. Yazar Ryu Yong-jae, “Yeniden uyarlamanın öncülü ilgimi çekti. Çünkü, sadece hırsızlar ve polis arasındaki çatışmayla ilgili değil, aynı zamanda Kuzey ve Güney Kore arasındaki gerilim, güvensizlik ve uyum gibi yeni katmanlar ekliyor.” dedi. Jae, aynı zamanda orijinal İspanyol dizisinin de büyük bir hayranı. Fragman ayrıca hayranların en sevdiği karakterleri de vurguluyor: Profesör - Yoo ji-tae, Tokyo - Jung Jong-seo ve Berlin - Park Hae-soo (Squid Game). Hepsi ikonik kırmızı tulumlar içinde, geleneksel Hahoe maskeleriyle yer alıyor.

    Orijinal 'La Casa de Papel', mükemmel hikaye anlatımının her yerde nasıl sevilebileceğini gösterdi ve Korece içeriğin aynı güce sahip olduğu kanıtlandı. Netflix Kore İçerik Direktörü Keo Lee, "Bu destansı hikayeyi en iyi Koreli yetenekler ve tutkulu bir küresel fandom ile birleştirirken dünyanın nasıl tepki vereceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi. La Casa de Papel: Kore, 24 Haziran'da yayında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top