Hesabım
    Stranger Things'in Dönüşü Twitter'ı Salladı

    Stranger Things, Twitter'ı salladı

    Üç yıllık bir aradan sonra dördüncü sezonunun ilk kısmı yayınlanan “Stranger Things” sosyal medyada gündem oldu. Sezonun ilk yedi bölümü cuma günü yayınlandı ve çevrimiçi hayranlarla 980.000'den fazla etkileşime yol açtı. Stranger Things'in dönüşüne yakışır bir etkileşim sayısı elde edildi ve açılışında en çok etkileşim alan dizilerden biri oldu.

    Geçen hafta bir Star Wars Celebration etkinliği sırasında yapılan duyuruların ardından bu haftaki listede 2. sırayı “The Mandalorian” aldı. Etkinlikte, üçüncü sezonun Şubat 2023'te başlayacağı duyuruldu.Cumartesi günü yıldız Pedro Pascal ve baş yapımcılar Jon Favreau ve Dave Filoni'nin yer aldığı bir "Mando+" paneli sırasında sohbet devam ederken şov 401.000'den fazla etkileşim aldı. Katılımcılara, Mando ve Mandaloryalılar arasındaki bir dövüşün yanı sıra Grogu ile Mandalore'a dönüş yolculuğunun ön izlemesini gösteren bir ilk bakış fragmanı verildi.

    "Heartstopper", çevrimiçi ilgi çekmeye devam ederken (243.000'den fazla etkileşimle üçüncü sırada), Ricky Gervais Netflix stand-up özel filmi "SuperNature"ın 24 Mayıs'taki ilk çıkışıyla yaklaşık 170.000 etkileşimi harekete geçirdi. Konuşmanın çoğu, komedyenin trans topluluğu hakkında yaptığı ve GLAAD'ın daha sonra karşı çıktığı tartışmalı şakalar etrafında dönüyordu. Örgüt, yaptığı açıklamada Gervais'in şakalarını "tehlikeli" olarak nitelendirdi ve özel bölümün "şaka gibi görünen, trans karşıtı görüntülerle dolu" olduğunu iddia etti.

    Bu haftanın listesinde beşinci sıraya düşen "She-Hulk: Attorney at Law", 17 Mayıs'taki ilk fragmanın ardından her hafta yaklaşık %73 düşüş gösterdi. Tatiana Maslany liderliğindeki dizi, 17 Ağustos'ta Disney+'ta başlıyor. Bir başka Disney+ girişi olan “Andor”, bu hafta 138.000 katılımla çok geride kaldı. “Yıldız Savaşları” serisi, “Rogue One”ın bir önceki bölümü ve iki bölümlük bir lansmanla 31 Ağustos'ta başlıyor. Yayın hizmeti ayrıca, bu yılki Star Wars Kutlaması'nda yaklaşan gösteriyi tartışırken, yeni bir fragman yayınlayarak ve dizinin bu sonbaharda ikinci sezonu çekeceğini bildirdi.  AMC'nin “Better Call Saul” dizisinin sezon ortası finali, bu hafta Twitter'da 90.000 etkileşim aldı ve hayranlar bu şoke edici bölümü inceleyip son sezon hakkında sohbet etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top