Hesabım
    John Malkovich, Moda Draması ‘The New Look’un Kadrosunda

    Apple, usta bir ismi daha kadroya dahil etti

    Apple TV+, The New Look dizisinin yıldızlarla dolu kadrosuna yenilerini ekliyor. İkinci Dünya Savaşı'nın sonundaki Paris moda dünyasını ve tasarımcı Christian Dior'un yükselişini anlatan seriye John MalkovichEmily Mortimer ve Claes Bang katıldı. Adı önceden açıklanan Ben Mendelsohn, Dior'u oynuyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Juliette Binoche ve Maisie Williams da yer alıyor.

    Apple Studios tarafından çekilen The New Look, yazar ve yönetmen Todd A. Kessler'den (Damages, Bloodline) geliyor. İkinci Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru Nazi işgali altındaki Fransa'nın arka planında yer alıyor ve dizinin giriş cümlesine göre, “Dünyanın en ünlü moda tasarımcısı olarak Coco Chanel'in saltanatı sona erdiğinde, Christian Dior çığır açan vizyonu ve gelecek nesilleri tanımlamaya devam edecek etkisi ile dünyaya hayat veriyor.”

    Dizi yalnızca Paris'te çekilecek ve ayrıca Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin ve Yves Saint Laurent gibi Chanel ve Dior'un çağdaşları ve rakipleri de yer alacak. Binoche, Chanel'i oynayacak ve Williams, Christian'ın küçük kız kardeşi Catherine Dior'u oynayacak. Malkovich (The New Pope, Billions) Chambre Syndicale de la Haute Couture başkanı Lucien Lelong'u oynayacak. Etkili moda evi, işgal sırasında Dior ve Balmain'i istihdam etti.

    Mortimer (The Pursuit of Love, Mary Poppins Returns) Coco Chanel'in arkadaşı, sırdaşı ve stil ilhamı Eva Colozzi'yi oynayacak. Bang (The Affair, The Outlaws), Paris merkezli bir Nazi ajanı olan “Spatz” olarak bilinen Hans Von Dincklage'ı oynayacak. The New Look, yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcı olan Kessler ile Lorenzo di Bonaventura arasında yakın zamanda kurulan bir prodüksiyon ortaklığının ilk projesi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top