Hesabım
    Mortal Kombat'tan Law & Order'a Transfer

    İkonik dizi, 22. sezonu için önemli bir transfer yaptı

    Law and Order'ın 22. sezonunda eski Mortal Kombat yıldızı Mehcad Brooks rol alıyor. The Law and Order serisi 1990'da Dick Wolf tarafından yaratıldı. Orijinal Law and Order serisi 20 sezonun ardından 2010'da iptal edilirken, 2021'de 21. sezon için yeniden canlandırıldı ve Anthony Anderson'la Sam Waterston gibi sevilen orijinal dizi yıldızlarını geri getirdi.

    Yeniden canlanmanın başarısını, bir Law and Order sezon 22 pick-up'ı takip etti. Şimdi, 22. sezonda başka bir oyuncu kadrosu var ve Brooks'un Law and Order kadrosuna katıldığı bildirildi. Oyuncu, Law & Order canlandırmasında yeni bir dedektifi oynayacak. Bunun dışında, şu anda rolü hakkında çok az şey biliniyor. Brooks, Jeffrey Donovan, Camryn ManheimHugh Dancy ve Odelya Halevi'nin yanı sıra deneyimli Law & Order yıldızı Waterston'ı da içeren oyuncu kadrosuna katılıyor.

    Wolf, canlanmanın gelecek sezonunda baş yapımcılığa geri dönecek. Arthur Forney, Rick Eid ve Peter Jankowski de baş yapımcı olacak. Brooks, Law and Order evreninde yeni ama True BloodSupergirl ve Desperate Housewives gibi diğer önde gelen TV dizilerinde rol aldı. Brooks son olarak 2021'de Mortal Kombat'ın film uyarlamasında Jax'i canlandırdı. Uzun süredir devam eden Law and Order dizisinin karakterlerinden bazıları geri dönecek olsa da, Brooks haberi uzun süredir devam eden diziye heyecan verici yeni bir yetenek getirmiş olacak.

    Aynı temaya uygun olarak, iki Law and Order yan dizisi olan SVU ve Organized Crime, gelecek sezonları için yeni showrunner'lara da sahip. Law & Order'ın 22. sezonunda Wolf yapımcı koltuğuna geri dönebilir ama Brooks seçiminde olduğu gibi yeni oyuncular kadroya katılabilir ve hikaye kendini taze tutmak için yeni arayışlar içinde olabilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top