Hesabım
    Westworld'ün Dördüncü Sezonundan Fragman

    Westworld'ün yeni sezonu için geri sayım başladı

    HBO'nun en sevilen dizilerinden olan ve bilim-kurgu hayranlarının gözdesi haline dönüşen Westworld'ün dördüncü sezonu için ilk uzun resmi fragman paylaşıldı. Yeni fragmanda bol miktarda önsezili android ve varoluşsal kaygı yer alıyor. Bol ödüllü dizi için geri sayım devam ediyor. Dördüncü sezon prömiyeri bu ayın son haftasında gerçekleşecek.

    Beğenilen bilim-kurgu dramasının dönüşü, yetişkinlere yönelik bir tema parkında başlayan ve o zamandan beri gerçek dünyaya yayılan bir android isyanını anlatan dizinin yeni bölümleri için iki yıllık bir bekleyişin sonunu işaret ediyor.  Dördüncü sezon basitçe “Dünyadaki duyarlı yaşamın kaderi hakkında karanlık bir macera.” olarak tanımlanıyor.

    Geri dönen oyuncular arasında Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul ve Angela Sarafyan yer alıyor. Westworld, dizinin yapımcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy'dan geliyor.  Sekiz bölümlük dördüncü sezon 26 Haziran Pazar günü HBO'da yayınlanmaya başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top