Hesabım
    Workin' Moms, Yedinci ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Ödüllü dizi, 2023 yılında ekranlara veda edecek

    Workin' Moms'ın altıncı sezonu bir uçurumla sona erdikten sonra, hit Kanada komedisi yedinci ve son sezonu için yenilendi. Baş karakterlerden Kate Foster'ı da oynayan dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Catherine Reitman, popüler annelik komedisinin sona ereceğini duyurdu. Ayrıca, Twitter'da haberi paylaştığı bir video yayınladı. Videoda, Workin' Moms'ın 7. Sezonunu "komik" ve "çok etkileyici" olarak tanımlamak dışında hayranların neler bekleyebileceği hakkında çok az şey açıklandı.

    Hollywood'un son dönem genç yönetmenlerinden olan ve Ivan Reitman'ın (Ghostbusters: Afterlife) kızı olan Catherine Reitman sezonu sadece babasına değil, hayranlarına bir “aşk mektubu” olarak nitelendirdi. Reitman, yedinci sezonun son olacağına dair büyük haberi açıkladıktan sonra, izleyicilerine hitap ederek ve kameraya bir öpücük göndererek videosunu sonlandırdı. 2017'de CBC için orijinal bir program olarak çıkış yapan Workin' Moms, iş, aile ve aşk hayatlarını dengeleyerek her şeye sahip olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir grup anne ve arkadaşı takip ediyor.

    Dizi, anne olmanın saçma gerçeklerine dürüst bir bakış sunuyor. 7. Sezon, bir önceki sezonun kaldığı yerden devam edecek ve karakterler, geleceklerine devam etmek için geçmişlerinden gelen şeytanlarla yüzleşecek. Annelik, ilişkiler ve kariyer seçimleri, seyirciler en sevdikleri karakterlere veda ederken kadınlar tarafından son kez test edilecek. Reitman'ın eşi Philip Stenberg ile 2016 yılında kurduğu prodüksiyon şirketi Wolf + Rabbit Entertainment, Toronto ve çevresinde yedinci sezonun çekimlerine başladı. Workin' Moms'ın 7. Sezonu 13 yarım saatlik bölümden oluşacak ve 2023 kışında CBC'de prömiyer yapacak. Kısa bir süre sonra ise Netflix'te küresel olarak yayınlanacak.

    Reitman, Stenberg, Dani Kind, Jessalyn Wanlim, Ryan Belleville, Sarah McVie, Sadie Munroe, Peter Keleghan, Nikki Duval ve Enuka Okuma ile birlikte oyunculuk için de geri dönecek ve son sezondaki rollerini yeniden canlandıracaklar. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu da Reitman, Sternberg, Jonathan A. Walker, Tina Horwitz ve Joe Sorge'den oluşacak. Jessie Gabe ve Karen Kcak final sezonunun showrunnerı olacak ve aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapacaklar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top