Hesabım
    Gizemli Komedi Dizisi ‘The Resort’tan Fragman

    Diziden ilk fragman ve resmi poster paylaşıldı

    Peacock, Cristin Milioti ve William Jackson Harper'ın beklenmedik, zamana meydan okuyan bir gizemle uğraşan bir çift olarak başrolde yer aldığı yeni dizi The Resort için yeni bir fragman ve poster yayınladı. Dizi, gelmelerinden on beş yıl önce ortadan kaybolan iki genç konuğun gizemini araştırmaya başlayan bir çifti takip edecek. Fragmanda Emma (Milioti) ve Noah (Harper), onuncu yıldönümlerini kutlamak için tatile çıkmaya karar veren bir çift olarak karşımıza çıkıyor.

    Rutinden kaçmak, ilişkileri ve zamanla nasıl insanlar haline geldikleri üzerine düşünmek için, çift bir haftalığına sahildeki bir tatil yerine saklanır. Hiçbir endişesi olmayan çift, lüks kokteyller içmek, kumda koşmak, havuzda biraz vakit geçirmek ve belki de omuzlarında taşıdıkları tüm gerilimi atmak istiyor. Ancak, Emma küçük bir araba kazası geçirdiğinde, 15 yıl önce tam olarak cennet gibi bir yerde kaybolan genç bir adam olan Sam'e (Skyler Gisondo) ait bir cep telefonunu ortaya çıkarıyor. Emma, ​​cep telefonunu araştırırken, Noel için ailesi ve kız arkadaşıyla birlikte check-in yaptıktan sonra Sam'in kaybolduğunu öğrenir. Onunla aynı anda ortadan kaybolan bir kız gibi, ortadan kaybolan tek kişi Sam değildi. Yıllar sonra kimse onlara ne olduğunu bilmiyor ve Emma bunu çözmeye kararlı.

    Fragmanla ilgili merak edilen şey, Emma'nın kendi hayatından sıkılmış görünmesi. Bu yüzden rutinden kaçmak için bir bahane bulmak için gizeme çok fazla eğiliyor gibi görünüyor. Noah, karısının umutsuzca ihtiyaç duyduğu cevapları bulmak için soruşturmaya sürüklenir. Ancak fragman, tesis personelinin Emma ve kocasını yakından takip ediyor olabileceğini de gösteriyor. Fragmanın yanı sıra, resmi poster de yayınlandı. Posterde, Emma ve Noah, tatil köyüne giden bir yolun merkezinde. Ancak yol, sanki geçmiş, şimdiki zamana musallat olmak için geri dönmekte ısrar ediyormuş gibi, çiftin üzerine eğiliyor gibi görünüyor. Yolda, yıllar önce kaybolan iki kişinin silüetlerini de görebiliyoruz.

    The Resort'ta ayrıca Nick Offerman (Parks and Recreation) yer alıyor. Andy Siara (Palm Springs), dizi sorumlusu olarak Allison Miller (Angelyne) ile birlikte görev yapıyor. İkili aynı zamanda dizinin yazarlığını ve yapımcılığını da üstleniyor. The Resort'un ilk üç bölümü 28 Temmuz'da Peacock'a geliyor. Bundan sonra, yeni bölümler haftalık olarak, her perşembe yayın platformunda yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top