Hesabım
    ‘CSI’ Yıldızı Wallace Langham, ‘Perry Mason’ın Kadrosunda

    İkinci sezonun ilk transferi geldi

    Wallace Langham, HBO'daki “Perry Mason”ın ikinci sezon kadrosuna katıldı. Langham, geri dönen dizi yıldızı Matthew Rhys'in yanı sıra Juliet Rylance, Chris Chalk, Diarra Kilpatrick ve Eric Lange'in yanı sıra daha pek çok kişinin yer aldığı bir kadroya katılıyor. İkinci sezonda, Dodson davasının bitiminden aylar sonra, Perry (Rhys) çiftlikten ayrıldı, süt kamyonunu terk etti, hatta deri ceketini preslenmiş bir takım elbiseyle takas etti. Buhran'ın en kötü yılı ve Perry ve Della (Rylance) firmayı, ceza davalarının gerektirdiği çalkantılı işler yerine hukuk davalarını takip ederek daha güvenli bir yola soktu.

    Ne yazık ki, Paul (Chalk) için vasiyet ve sözleşmelerde çok fazla iş yok, bu yüzden kendi başına dışarı çıktı. Açık ve kapalı bir dava Los Angeles şehrini ele geçirir ve Perry'nin adalet arayışı, her şeyin her zaman göründüğü gibi olmadığını ortaya çıkarır. Langham, Melville Phipps adlı tekrar eden rolde görünecek. Phipps, çok zengin bir petrol baronesinin avukatı. Kadınlarla iyi çalışır ve gerektiğinde bekçilik bile yapar. Los Angeles'ta doğup büyüyen Phipps, toplumun üst kademesine tam olarak uyuyor.

    Langham, şovun 15 sezonunun çoğunda laboratuvar teknisyeni David Hodges'ı oynadığı “CSI” dizisindeki performansıyla tanınıyor. Kısa süre önce “CSI: Vegas” adlı takip dizisinde rolünü yeniden canlandırdı. Langham ayrıca hit HBO komedisi “The Larry Sanders Show”un yanı sıra “Veronica's Closet” ve “Weird Science”, “Little Miss Sunshine” ve “The Social Network” gibi filmlerde rol almasıyla biliniyor.

    “Perry Mason”, Earl Stanley Gardner tarafından yaratılan karakterlere dayanıyor. Jack Amiel ve Michael Begler, ikinci sezonda yazarlar, ortak showrunner'lar ve baş yapımcılar olarak görev yapıyorlar. Robert Downey Jr., Susan Downey ve Amanda Burrell, Team Downey aracılığıyla yürütücü yapımcılar olarak görev alıyor. Rhys, başrolün yanı sıra yapımcılık da yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top