Hesabım
    ‘The Time Traveler’s Wife’, HBO Tarafından İptal Edildi

    Dizi, ilk sezonuyla sona erdi

    The Time Traveler’s Wife, artık zamanda ileri gitmeyecek. HBO, Audrey Niffenegger'in çok satan romanından uyarlanan drama dizisini bir sezonun ardından iptal etti. Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock), romanı bir kadın (Rose Leslie) ile zamanın içinde sıkışıp kalmış bir adam (Theo James) arasındaki romantizmi anlatacak şekilde uyarladı.

    HBO yaptığı açıklamada, "HBO, The Time Traveler's Wife'ın ikinci sezonunda ilerlemeyecek olsa da, usta hikaye anlatıcıları Steven Moffat ve [yönetmen] David Nutter ile ortak olmak bizim için bir ayrıcalık. Bu sevgili kitabı uyarlamak için gösterdikleri tutku, sıkı çalışma ve özen için çok minnettarız. İzleyicileri tamamen büyüleyen yürekten performansları için Theo ve Rose'a ve diğer harika kadromuza da teşekkür ediyoruz.” dedi.

    Dizi, denge konusunda olumsuz eleştiriler aldı. The Hollywood Reporter'dan Angie, iki başrol arasındaki tutarsız ton ve kimya eksikliğinin büyük zarar verdiğini belirtti. Gösterinin yayındaki izleyicileri oldukça azdı ve altı haftalık çalışması boyunca aynı gün sadece 223.000 izleyiciye ulaştı. Altı bölümün tamamını Moffat yazdı ve Nutter yönetti.

    Sue Vertue, Brian Minchin ve Joseph E. Iberti ile birlikte baş yapımcılar. The Time Traveler’s Wife, son iki gün içinde iptal edilen birkaç diziden biri. Fox'un Duncanville'i, The CW'nin Tom Swift'i ve Paramount+'ın Why Women Kill'i rafa kaldırılan diğer diziler oldular.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top