Hesabım
    Stranger Things'in Beşinci Sezon Prodüksiyonu Ne Zaman?

    Yıldız oyuncu David Harbour, çekimler için tarih verdi!

    Seyirciler son iki bölümden dolayı hala sersemlerken, David Harbour şimdiden Stranger Things'in beşinci sezonunu bekliyor ve yakında çekimlere başlayabileceklerini söylüyor. Netflix dizisinin dördüncü sezonu, Starcourt Alışveriş Merkezi'ndeki büyük savaştan sekiz ay sonra, Harbour'ın canlandırdığı Hopper'ın, Upside Down'a bir kapı açan Rusların makinesinin imhasıyla sözde ölümünü karşıladı. Yeni sezon sadece Hopper'ın hayatta kaldığını ve Ruslar tarafından ele geçirildiğini teyit etmekle kalmadı, aynı zamanda Winona Ryder'ın Joyce'unun Brett Gelman'ın Murray'si ile onu tutsak tutulduğu yerden kurtarmasına ve bir Demogorgon sürüsüyle savaşmasına yardımcı olmak için çalıştığını gördü.

    Stranger Things'in dördüncü sezonunun nihayet Netflix'e gelmesi yaklaşık üç yıl sürdü. Yaratıcı Duffer Kardeşler, film uzunluğundaki bölümlerle dolu en büyük sezonu oluşturdular ve prodüksiyon birçok kez devam eden Covid-19 salgını tarafından engellendi. Stranger Things'in dördüncü sezonu hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük ölçüde olumlu eleştiriler aldı ve hem mayıs hem de temmuz prömiyerlerinde Netflix için çok sayıda izleyici rekoru kırdı. 

    Son iki bölümün nihayet yayınlanması ve izleyicilerin dizinin son sezonunu sabırsızlıkla beklemesiyle, bir yıldız Stranger Things 5. sezon için heyecan verici bir güncelleme getirdi. GQ ile hit Netflix dizisinin son sezonu hakkında yakın zamanda yapılan bir röportajda David Harbour, Stranger Things'in beşinci sezonu hakkında bir güncelleme sundu. Harbour, 2023 yılını işrate etti ama daha da erken başlamayı umduğunu da dile getirdi.

    Harbour, “Sanırım gelecek yıl çekeceğiz. Bu yıl yazmayı bitiriyorlar ve hazırlanmaları gerekiyor ama umarım bu yıl olur ama bence plan bu. Dolayısıyla, geçmiş performansımıza göre muhtemelen 2024'ün ortalarında izlenecektir." dedi. Harbour'un, Stranger Things 5. sezonunun önümüzdeki yıl çekimlere başlayabileceğini ve neredeyse yazılmak üzere olduğunu açıklamasının, özellikle 4. sezonun heyecan verici sona ermesinin ardından dizinin hayranları için heyecan verici bir haber olacağı kesin. İki yıllık bir ara ise neresinden bakarsak bakalım uzun bir süre. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top