Hesabım
    'Central Park'ın Üçüncü Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Apple TV+, sevilen animasyon serisinin yeni tarihini duyurdu

    Apple TV+, Emmy adayı animasyon dizisi Central Park'ın üçüncü sezonunun galası için bir tarih belirlendiğini duyurdu. Akış platformunun aboneleri, eylül ayı başlarında çizgi filmle New York City'ye geri dönebilecek ve kendine özgü doğal turistik cazibesine yeniden aşık olabilecek. Dizi, bir kez daha, bir adamın New Yorkluların şehrin en ünlü parkına değer verme arzusunu ve bir kadının onu parçalamak için yorulmak bilmeyen girişimini merkezine alacak.

    Müzikal ve animasyon dizisinin üçüncü sezonu, ikinci sezon galasından önce onay almıştı. Bu haber, gösterinin hem halktan hem de eleştirmenlerden aldığı mükemmel tepkiyi yansıtıyor. Dizinin konseptini yükselten unsurlardan biri, her yeni bölümün, olay örgüsünü, modern yaşamı ve genel olarak New York'u anlatan orijinal ve genellikle alaycı şarkılardan oluşan bir liste getirmesi. Central Park, yeni sezon için ünlü ve geniş kataloğuna en az 40 şarkı ekliyor.

    Apple TV+ ayrıca üçüncü sezonda çıkacak olan yeni karakterlere seslerini verecek olan yepyeni bir konuk yıldız listesi de duyurdu. Yeni konuk yıldızlar arasında Sam Richardson, Ike BarinholtzBen Schwartz ve Zoë Chao yer alıyor ve hepsi aynı zamanda Apple TV+'ın The Afterparty dizisinde rol alıyor. Diğer konuklar arasında Ron Funches (Loot), Jack McBrayer (30 Rock), Amber Ruffin (Key & Peele), Yvette Nicole Brown (Community), Craig Robinson (Killing It), Tim Meadows (The Goldbergs), David Alan Grier (A Black Lady Sketch Show) ve daha fazlası var.

    Central Park, Loren Bouchard (Bob's Burgers), Josh Gad (1600 Penn) ve Nora Smith (Bob's Burgers) tarafından yaratıldı. Müzikal animasyon dizisi, Bob's Burgers'ı yazıp üreten showrunner'lar Steven Davis ve Kelvin Yu tarafından yönetiliyor ve yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Ana kadroda Josh Gad, Tituss Burgess, Daveed Diggs, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Emmy Raver-LampmanStanley Tucci ve Kristen Bell'in sesleri yer alıyor. Apple TV+, Central Park'ın üçüncü sezonunu üç bölümle 9 Eylül'de yayınlayacak. Kalan on bölüm haftalık olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top