Hesabım
    ‘American Horror Story’nin 11. Sezonu Ne Zaman?

    İkonik dizinin yeni sezonu için ilk tarih belli oldu

    Ryan Murphy'nin “American Horror Story”sinin 11. sezonu bu sonbaharda FX'te prömiyer yapacak. FX Başkanı John Landgraf, salı günü Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin yaz basın turunda kablolu kanalın sanal sunumundaki yönetici Soru-Cevap oturumu sırasında haberi açıkladı. Çıkış tarihi duyurusu, Ekim 2021'de sona eren 10. sezondan sonra merakla beklenen bir haberdi. 

    Landgraf, yeni sezon için “sonbahar” vurgusunun ötesinde belirli bir prömiyer tarihi vermedi, ancak, bir zaman çerçevesi verilmiş olması, Murphy'nin önümüzdeki sezon için başlığı, temayı ve oyuncu kadrosunu paylaşması için fazla beklemeyeceğimiz anlamına geliyor. Bu arada, FX'in "AHS" yan dizisi olan antolojik "American Horror Stories"in ikinci sezonu şu anda Hulu'da yayınlanıyor.

    Netflix'te devam eden mega genel anlaşmasının sonuna yakın olan ve 2018'de 20th Television'taki eski yerini platform için terk eden Murphy ve yapımcı ortağı Brad Falchuk, "American Horror Story" ve "American Horror Stories"te birlikte çalışıyor. İkili ayrıca, "Feud"un başka bir sezonu, "American Crime Story"nin bir başka sezonu ve FX için iki yeni spin-off "American Sports Story" ve "American Love Story" üzerinde çalışıyor.

    American Horror Story, 2011 yılında Murder House filmiyle çıkış yaptı. Sık sık tekrar eden oyuncular Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan PetersAdina Porter ve Leslie Grossman'ı içeren korku antolojisi, FX'te 13. sezon için şimdiden yenilendi. Böylece, Murphy sizi korkutmayı bırakmadan önce, yaklaşan 11. sezon dahil olmak üzere en az üç sezonumuz daha olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top