Hesabım
    Keanu Reeves, TV'ye Geliyor!

    Yıldız oyuncu, merakla beklenen dizinin başrolünde

    "Devil in the White City"nin uzun süredir devam eden uyarlama çalışmaları, Keanu Reeves'in başrollerden birinde oynayacağının kesinleşmesi haberiyle daha da heyecan verici bir hale geldi. Seri, Erik Larson'ın aynı adlı kitabından uyarlanıyor. 1893 Chicago Dünya Fuarı ile tarihe damgasını vurmak için yarışan talepkar ama vizyon sahibi bir mimar olan Daniel H. Burnham (Reeves) ve Amerika'nın ilk modern seri katili Dr. H. H. Holmes'un gerçek hikayesini anlatıyor.

    Martin Scorsese, Rick YornLeonardo DiCaprio ve Appian Way'den Jennifer Davisson, Stacey Sher, Sam Shaw ve Mark Lafferty dizinin baş yapımcılığını üstleniyorlar. Reeves, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılık yapacak. Sam Shaw, kitabı beyazperdeye uyarlıyor ve dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Todd Field, yönetmenlik ve yönetici yapımcılığa bağlı.

    Bu proje, Reeves'in ilk büyük Amerikan televizyon rolü olacak. Kariyerinin başlarında bir dizi TV filminde rol aldı ve ayrıca İsveç-Amerikan web dizisi “Swedish Dicks”te de rol aldı. Çağımızın en popüler isimlerinden olan Reeves, daha çok “The Matrix”, “John Wick” ve “Bill & Ted” gibi film serilerindeki çalışmaları ile tanınıyor. Ayrıca, “Speed”, “Point Break”, “My Own Private Idaho”, “Constantine” ve “The Day the Earth Stood Still” gibi filmlerde oynadığı rollerle adından söz ettirmişti.

    DiCaprio, kitabın haklarını Holmes olarak oynayacağı bir film olarak uyarlamayı planlayarak 2010 yılında satın aldı. Scorsese, 2015'te Billy Ray'in senaryoyu yazmasıyla yönetmenlik yapmak üzere projeye geldi. İlk olarak Hollywood'da Tom Cruise ve Paula Wagner tarafından Cruise/Wagner aracılığıyla ve shingle'ın Paramount ile anlaşması yoluyla geliştirildi, ancak, bu seçenek 2004'te sona erdi. Paramount, film haklarını 2007'de geri aldı ve yapımcı Michael Shamberg ile hikayeyi kurdu. Hulu, 2019'da bir dizi olarak geliştirdiklerini duyurdu ve Reeves'in Ocak 2022'de gösteride başrol için müzakerelerde olduğu bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top