Hesabım
    'John Wick' Prequel Serisi 'The Continental'den Son Detaylar

    Dizi, yayın platformunu değiştirdi!

    John Wick” prequel dizisi “The Continental” artık Starz yerine Peacock'ta yayınlanacak. Peacock'ın şu anda, bugüne kadar yayınlanan "John Wick" filmlerinin üçüne de sahip olmasıyla dizinin 2023'te yayın hizmetinde başlaması bekleniyor. Dizi, aynı zamanda film serisini de üreten Lionsgate'den geliyor. Şovun ilk olarak 2018'de Starz'daki çalışmalarda olduğu açıklandı.

    Daha önce duyurulduğu gibi, üç bölümlük etkinlik serisi, suikastçılar için bir sığınak görevi gören “John Wick” evreninin merkezinde yer alan Continental Hotel'in başlangıç ​​hikayesini ve iç işleyişini keşfedecek. Hikaye, filmlerde Ian McShane tarafından canlandırılan karakter Winston Scott'ın (Colin Woodell) gençliğinin bakış açısıyla anlatılıyor. Winston, geride bıraktığını düşündüğü bir geçmişle yüzleşmek için 1975'in New York'una sürüklenir. İkonik otelin kontrolünü ele geçirmek için Winston, New York şehrinin gizemli yeraltı dünyasında ölümcül bir rota çizer.

    Woodell ile birlikte dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Genç bir Charon'u canlandıracak olan Ayomide Adegun (Lance Reddick'in karakterine dayanarak), Charlie Amca'nın fötr şapkasını takan Peter Greene (Ağzı sıkı imha uzmanına dayanarak), Cormac olarak Mel Gibson, Frankie olarak Ben Robson, Miles rolünde Hubert Point-Du Jour, Lou olarak Jessica Allain, KD olarak Mishel Prada ve Yen rolünde Nhung Kate.

    Greg Coolidge ve Kirk Ward, “The Continental”de yazar, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Albert Hughes, Thunder Road Pictures'tan Basil Iwanyk ve Erica Lee, Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick, Rhett Reese ve Marshall Persinger de baş yapımcılar. Albert Hughes birinci ve üçüncü bölümleri yönetiyor ve Charlotte Brandstrom ikinciyi yönetiyor. Lionsgate Television stüdyo olarak hizmet veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top