Hesabım
    ‘The Rings of Power’dan Prömiyer Kararı

    Yüzüklerin Efendisi dizisi yayın hayatına hızlı girecek

    Amazon Prime Video, Yüzüklerin Efendisi projesi The Rings of Power'ın 2 Eylül'deki galasında iki bölüm birden yayınlanacağını duyurdu. Salı günü yayıncı, kalan altı bölümün haftalık olarak yayınlanacağını doğruladı. Bölümler tüm aboneler için aynı anda yayınlanacak şekilde, küresel olarak aynı zamanlama stratejisini izleyecek ve bazı bölgelerde 1 Eylül akşamı yayınlanacak.

    Bu karar sonrası dizi, pazar günü 10 bölümlük ilk sezonunun prömiyerini yapacak olan HBO'nun "House of the Dragon" dizisiyle büyük bir final karşılaşmasından kurtulmuş olacak. "The Rings of Power", ilk haftasını ikiye katlamak yerine bir bölümle açılmış olsaydı, her iki şov da ilk sezon finallerini aynı hafta içinde yayınlayacaktı ("Rings of Power" için 21 Ekim ve "Rings of Power" için 23 Ekim).

    Son kararla, Amazon'un "Yüzüklerin Efendisi" dizisi, "Game of Thrones" dizisinden bir haftadan fazla bir süre önce, 14 Ekim'de sona erecek. Amazon'a göre, "Bölümler tüm dünyada aynı anda başlayacak, böylece tüm hayranlar aynı anda onları deneyimleyebilecek." Ülkemizde dizi prömiyerinin 2 Eylül'de gerçekleşmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top