Hesabım
    "The Lord Of The Rings: The Rings Of Power"dan Yeni Fragman"

    Büyük prömiyer öncesi son fragman!

    Merakla beklenen "The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri)'nin prömiyerine sayılı günler kala son fragman yayınlandı. Oldukça heyecan verici olan fragman, dizinin özellikle görsel açıdan TV dünyasındaki çıtayı yükselteceğini gösteriyor. The Rings of Power, konuşulanlara göre şimdiye kadarki en yüksek bütçeli TV dizisi.

    J.R.R. Tolkien'in romanlarından esinlenen dizi Orta Dünya'nın İkinci Çağı'na odaklanıyor ve Hobbit veya Yüzüklerin Efendisi filmlerinden binlerce yıl öncesinde geçiyor. En yeni fragman Galadriel ve oyuncu kadrosuna odaklanırken, Lindon'un orman elf başkenti Misty Mountains ve Númenor ada krallığının kıyıları ilk defa izleyici karşısına çıkıyor. 

    “The Rings of Power”ın kadrosundaki önemli oyuncular arasında Morfydd ClarkRobert AramayoMaxim BaldryOwain ArthurNazanin BoniadiIsmael Cruz CórdovaCharles EdwardsLenny HenryMarkella KavenaghSimon Merrells, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Charlie Vickers, Benjamin Walker, Daniel Weyman, Dylan Smith ve Sara Zwangobani yer alıyor. “The Rings of Power”ın ilk sezonu 2 Eylül'de ilk iki bölümüyle başlayacak. İkinci sezon onayı ise daha önce duyurulmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top