Hesabım
    ‘House Of The Dragon’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    HBO, ilk bölüm sonrası yeni sezon onayı verdi

    HBO, House of the Dragon'ın ikinci sezonu için yeni sezon onayı verdi. Yenileme, Game of Thrones prequel serisinin galasından birkaç gün sonra geldi. House of the Dragon, 21 Ağustos Pazar günü, HBO tarihindeki herhangi bir yeni orijinal dizi için en büyük izleyici kitlesiyle giriş yaptı. İlk bölüm, açıklanan verilere göre Amerika'da 20 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi.

    George R.R. Martin'in Fire & Blood filminden uyarlanan dizi, Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alıyor ve House Targaryen'in hikayesini anlatıyor. Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien FrankelSonoya Mizuno ve Rhys Ifans başrollerde yer alıyor. Yardımcı oyuncular arasında ise Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes ve Savannah Steyn bulunuyor.

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, “Tüm House of the Dragon ekibinin birinci sezonda başardıklarıyla gurur duyuyoruz. Olağanüstü oyuncu kadromuz ve ekibimiz büyük bir mücadeleye girişti ve tüm beklentileri aştı ve kendisini şimdiden mutlaka görülmesi gereken bir dizi olarak kabul ettiren bir gösteri sundu. Bu yolculukta bize liderlik ettikleri için George, Ryan ve Miguel'e çok teşekkür ederiz. House Targaryen'in destansı hikayesini ikinci sezonla hayata geçirmeye devam etmekten daha heyecanlı olamazdık." dedi.

    Dizi, yönetmenliğini de üstlenen Miguel Sapochnik ile birlikte showrunner olarak görev yapan Martin ve Ryan Condal tarafından ortaklaşa oluşturuldu. Martin, Condal, Sapochnik, Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis ve Ron Schmidt ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. İlk sezon ikinci bölümüyle devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top