Hesabım
    Merakla Beklenen House of the Dragon'dan Yeni Fragman!

    Game of Thrones projesinden heyecan verici yeni fragman yayında

    Kenara çekilin! Çünkü, yakın zamanda Westeros'a ateş ve kan geliyor. HBO, 21 Ağustos'ta çıkış yapacak olan "Game of Thrones" prequel serisi "House of the Dragon"ın ilk resmi fragmanını yayınladı. “Game of Thrones” olaylarından 200 yıl öncesinde geçen dizi, Targaryen Hanesi'nin Kral I. Viserys yönetimindeki çalkantılı hikayesini takip ediyor. Ve elbette, görünüşte her karakterin aklında bir hedef var: Demir Taht.

    George R.R. Martin'in "Ateş ve Kan" kitabından uyarlanan "House of the Dragon", babalarının ölümünden sonra taht için savaşan kardeşler Aegon II ve Rhaenyra arasındaki Targaryen iç savaşı olan Ejderhaların Dansı'nı takip edecek. Savaş, Westeros'un büyük hanelerini, Lannister'lar ve Starklar da dahil olmak üzere karşı karşıya getirecek ve Targaryen Hanesi'nin en güçlü ejderhalarının ölümüyle sonuçlanacak. Daenerys Targaryen (Khaleesi) sayesinde Westeros'un başka bir ejderha görmesi yüzyıllar sonra gerçekleşecek.

    House of the Dragon'da Prenses Rhaenyra Targaryen rolünde Emma D'Arcy, Prens Daemon Targaryen rolünde Matt Smith, Otto Hightower rolünde Rhys Ifans ve Alicent Hightower rolünde Olivia Cooke yer alıyor. Steve Toussaint, “The Sea Snake”, Lord Corlys Velaryon'u oynarken, Paddy Considine güçlü Kral I. Viserys'i oynayacak. Kadroyu tamamlayan oyuncular arasında Prenses Rhaenys Velaryon rolünde Eve Best, Criston Cole rolünde Fabien Frankel ve Mysaria rolünde Sonoya Mizuno olacak.

    Martin, yürütücü yapımcılar Vince Gerardis ve showrunner'lar Miguel Sapochnik ve Ryan Condal ile birlikte çalışıyor. “Game of Thrones” için ödüllü müzikleriyle tanınan Ramin Djawadi, prequel serisi için müzik bestelemek üzere geri dönüyor. Westeros ile ilgili geliştirilmekte olan başka diziler olsa da, “House of the Dragon” şimdiye kadar onaylanmış tek “Game of Thrones” yan dizisi. HBO ile beş yıllık bir geliştirme anlaşması imzalayan Martin, "Tales of Dunk and Egg", "10,000 Ships", "9 Voyages" ve "Flea Bottom" gibi çeşitli fikirlerin geliştirilmesini denetlemekte.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top