Hesabım
    Tim Burton İmzalı Wednesday'den İlk Afiş!

    Heyecanla beklenen Wednesday, 23 Kasım’da Netflix’te

    Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak başrolünde yer aldığı, Catherine Zeta-Jones, Luis GuzmanGwendoline Christie ve Christina Ricci'nin de kadroda bulunduğu, Tim Burton imzalı Addams Family hikayesi Wednesday'ten ilk afiş geldi.

    Tim Burton'ın hayal gücünün ürünü olan dizi, Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'ndeki öğrencilik yıllarında geçen ve doğaüstü gizemlerle dolu olan bir dedektif öyküsünü konu alıyor. Dizide Wednesday, yeni ortaya çıkan medyumluk yeteneğinde ustalaşmaya çalışacak, kasabada dehşet saçan kanlı bir cinayet serisini önleyecek ve 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü bir gizemi çözecek. Üstelik tüm bunları yaparken okulda kurduğu yeni ve karmakarışık ilişkilerde yolunu bulmaya çalışacak.

    Son olarak Çığlık'ta izlediğimiz Jenna Ortega, 90'lardaki Addams Family'de bu rolü oynayan Christina Ricci'den de tam puan almıştı. Ricci'nin kadroya anne Morticia Addams olarak katılması beklenirken, yeni bir karakteri canlandıracak olması da hayranları ikiye bölmüştü.

    Sekiiz bölümden oluşacak olan Wednesday, 23 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top