Hesabım
    Amazon'un "Seven Wonders" Uyarlamasında Simu Liu Başrolde

    Aksiyon - macera dizisinin yönetmenliğini Hızlı ve Öfkeli yönetmeni Justin Lin üstlenecek.

    Amazon Prime Video'nun, Ben Mezrich'in aynı adlı romanından uyarlanan aksiyon - macera dizisi "Seven Wonders"ta başrolü, "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" yıldızı Simu Liu üstlenecek.

    Liu'nun aynı zamanda yürütücü yapımcılık da yapacağı projenin senaryosunu Adam Cozad (The Legend of Tarzan) kaleme aldı. Yönetmen koltuğundaysa 2006 tarihli "Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı"ndan başlayarak serinin dördüncü, beşinci ve altıncı filmlerini ve son olarak "Hızlı ve Öfkeli 9"u yöneten Justin Lin oturuyor. 

    "Seven Wonders", Antik Dünyanın Yedi Harikası'yla alakalı eski bir gizemi çözmek için uluslararası bir maceraya atılmak zorunda kalan başarılı botanikçi ve maceracı Dr. Nate Grady'e (Simu Liu) odaklanıyor. Dizinin uyarlandığı kitabın fikrini Ben Menzies ile birlikte geliştiren Beau Flynn, Justin Lin'in yapım şirketi ve Universal Televison ile bilikte yapımcılığı üstleniyor.

    Fylnn'in yapımcılığını yaptığı diğer projeler arasında Disney’in "Jungle Cruise", Netflix'in "Red Notice" filmleri gibi aksiyon macera yapımları ile Warner Bros'un izleyiciyle buluşmasına sayılı günler kalan Dwayne Johnson başrollü DC filmi "Black Adam" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top