Hesabım
    Fargo 2. Sezon Kadrosu Şekilleniyor

    Yeni sezona katılan üç isim daha açıklandı.

    1996’da vizyona giren Oscar ödüllü aynı adlı filmden esinlenen FX dizisi Fargo, geçtiğimiz sene ekranlara gelmiş; ilk sezonuyla 14 dalda Emmy, 5 dalda Altın Küre adayı olmuş ve eleştirel anlamda büyük bir başarı yakalamıştı. İkinci sezon onayı alan dizinin farklı bir hikaye, farklı karakterler ve oyuncularla dönüş yapacağı yapımcılar tarafından duyurulmuştu. Aralık ayında Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Nick Offerman ve Jeffrey Donovan gibi isimlerin açıklanmasının ardından, yeni sezonda yer alacak üç isim daha belli oldu.

    Ted Danson, Jean Smart ve Patrick Wilson Fargo’nun ikinci sezon kadrosuna katıldı. Dizinin ilk sezonunda Keith Carradine tarafından canlandırılan Lou Solverson karakterinin gençliğine; Korku Seansı (The Conjuring), Watchmen, Ruhlar Bölgesi (Insidious) gibi filmlerde yer almış Wilson hayat verecek. CSI, Damages ve Cheers gibi dizilerden hatırlanabilecek Danson; Minnesota’daki Rock County’nin şerifi olan Hank Larsson karakterine hayat verecek. İkinci Dünya Savaşı’na katılmış olan Larsson, aynı zamanda Lou karakterinin kayınpederi olacak. 24 dizisinin Emmy ödüllü oyuncusu Smart ise, suça bulaşmış Gerhardt ailesinin en büyük kadın üyesi Floyd Gerhardt olacak. 40 yıl boyunca kocasına destek olan Floyd, işleri yürütmek için ipleri ele almaya karar verecek.

    Çekimlerine 19 Ocak'ta başlayacak yeni sezon, 1979’da geçecek ve Sioux Falls’ı mesken tutacak. İlki gibi 10 bölümden oluşacak sezon, sonbahar aylarında seyirci ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top