Hesabım
    True Blood'ın Yıldızı, Hannibal'a Geliyor!

    Rutina Wesley üçüncü sezon kadrosuna katıldı.

    Hayranları dönüşünü sabırsızlıkla bekleyedursun; NBC'nin sevilen gerilim dizisi Hannibal, kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Hobbit üçlemesinde canlandırdığı Thorin Meşekalkan karakteriyle hatırlanabilecek Richard Armitage'in, yeni sezonda yer alacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Aktörün, Kızıl Ejder’in önemli düşmanlarından biri olan, seri katil Francis Dolarhyd (nam-ı diğer “Diş Perisi”) karakterine hayat vereceğini söylemiştik. Francis'in aşk yaşacağı Reba McClane'i de kimin canlandıracağı belli oldu.

    Geçtiğimiz yaz final yapan HBO dizisi True Blood'da Tara Thornton olarak izlediğimiz aktris Rutina Wesley, Reba karakteri ile karşımıza çıkacak. Görme engelli bir kadın olan Tara, Francis'in ilgisini çekmeyi ve içindeki insanlığı ortaya çıkarmayı başaracak. Manhunter filminde Joan Allen, Kızıl Ejder (Red Dragon) filminde ise Emily Watson, bu karaktere hayat vermişti. Wesley'i sezonda düzenli olarak göreceğiz.

    Üçüncü sezon kadrosuna katılan bir isim daha var... Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris) ve Kazananlar Kulübü (Win Win) filmlerinden hatırlanabilecek Tony ödüllü Nina Arianda da dizide yer alacak. İlk olarak sezonun sekizinci bölümünde göreceğimiz aktris, Will Graham'ın gelecekteki eşi Molly'ye hayat verecek. Arianda aynı zamanda, Hugh Dancy ile "Venus in Fur" isimli Broadway müzikalinde başrolleri paylaşıyor.

    Yeni sezonun ilk bölümü "Antipasto", Haziran ayında ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top