Hesabım
    Cary Elwes ve Jake Busey ‘Stranger Things’in 3. Sezonunda!

    Yeni sezon kadrosuna iki yeni isim daha katıldı

    Netflix’in Roma’da gerçekleştirdiği özel etkinlikte konuşan İçerik Müdürü Ted Sarandos, platformun hit dizisi Stranger Things’in üçüncü sezonuyla ilgili açıklamalar da yaptı. Sarandos fenomene dönüşen dizinin yeni sezon kadrosuna Cary Elwes ve Jake Busey’in de eklendiğini açıkladı.

    Konuk oyuncu olarak hikayeye eklenen Cary Elwes’i dizide Kline rolünde, Jake Busey’i ise Bruce rolünde izleyeceğiz. Bu iki karakterle ilgili detaylar ise henüz açıklanmadı.

    Sarandos konuşmasında dizinin sosyal medya başarısına da dikkat çekti. Sarandos’un açıkladığı verilere bakılırsa Stranger Things ikinci sezonu prömiyer yaptığında, Stranger Things için, aynı hafta gösterime giren filmler için atılanların toplamından 20 kat daha fazla tweet atılmış. Dizi ayrıca Game of Thrones’un 7. sezon prömiyerinden daha fazla sosyal medya etkileşimi toplamayı başarmış.

    Stranger Things’in merakla beklenen üçüncü sezonunda nasıl bir maceraya ev sahipliği yapacağı şimdilik sır gibi saklanıyor. Üçüncü sezonun yayın tarihi de bilinmezliğini korumaya devam ediyor.

    Prömiyerini yaptığı 2016 yılından bu yana, 80’li yıllara ait film ve dizilere ve dönemin popüler kültürüne yaptığı göndermelerle de gündem yaratan Stranger Things, üçüncü sezonunda yeni bir referansa daha sahip olacak. Yapımcıların açıklamalarına bakılırsa 1985 yapımı Back to the Future yeni sezonun ilham kaynaklarından biri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top