Hesabım
    'Stranger Things’ Kitapları Sonbaharda Satışa Çıkıyor

    Fenomen dizi bu kez okurla buluşmaya hazırlanıyor

    Netflix’in hit dizisi Stranger Things, bu kez kitap fortmatında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

    Ünlü yayınevi Penguin Random House ve Netflix, Stranger Things’e dair özel anları ve hikayeleri okurla buluşturmak üzere harekete geçti.

    İki şirketin işbirliğinde hayata geçirilen Stranger Things kitaplarından ilk ikisi önümüzdeki sonbahar aylarında yayımlanacak. Bunlardan ilki dizinin kamera arkasındaki özel anlara yer verirken diğeri genç okuyuculara yönelik bir hediye kitabı niteliğinde olacak.

    Serinin geri kalan iki romanı ise ilkbahar aylarında satışa çıkacak. Stranger Things’in öncesinde yaşananları resmeden Gwenda Bond imzalı romanda Eleven’ın annesi ve MKUltra programı konu edinilecek.

    Matt ve Ross Duffer'ın imzasını taşıyan Stranger Things, üçüncü sezonda hikayeye kaldığı yerden devam edecek. İkinci sezondaki olayların hemen bir yıl sonrasında geçecek olan yeni sezon, izleyiciyi 1985 yılının yaz aylarına götürecek.

    Netflix'te izleyici karşısına çıkan Stranger Things, yakın dönemde üçüncü sezon kadrosuna Francesca Reale, Cary Elwes, Jake Busey ve Maya Hawke gibi yeni yüzleri dahil etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top