Hesabım
    Stranger Things’in 3. Sezonu Daha Karanlık Olacak!

    Shawn Levy ve David Harbour, Stranger Things’in 3. sezonuyla ilgili konuştu

    Stranger Things’in 3. sezonuna dair yeni ipuçları geldi. Yapımcı Shawn Levy ve aktör David Harbour, Netflix imzalı dizinin 3. sezonunda nelerle karşılaşacağımızın sinyallerini verdi.

    Stranger Things’in yönetmeni ve yürütücü yapımcısı Shawn Levy, Emmy adaylarının açıklanmasının ardından konuştu. Levy, 12 dalda Emmy’e aday gösterilen dizinin yeni sezonunda “kesinlikle daha karanlık olacağını ve izleyicinin bunu gerçekten de çok seveceğini” söylerken sezonun fazlasıyla duygusal ve de eğlenceli olacağını da ekledi.

    Çekimlerin bir kaç haftadır Georgia’da devam ettiğini söyleyen Levy, yeni sezonun iyice şekillendiğini de ekledi.

    Dizide Jim Hopper karakterine hayat veren David Harbour da üçüncü sezonla ilgili ilk yorumlarını yaptı. Emmy Ödülü’ne aday gösterilen başarılı oyuncu, yeni sezonun, 1985’te gösterime giren bazı epik filmlerden esinlendiğini açıkladı. İlk sezonun Stephen King, ikinci sezonun ise Spielberg ruhuna yakın olduğunu söyleyen Harbour, “Bu sezonda çok fazla şey deniyoruz, riskler alıyoruz. Umarım karşılığını alırız. Daha önce hiç bulunmadığımız yerlerde geziniyoruz ve bu çok heyecan verici” diye konuştu.

    Karakteri Jim Hopper’ın geleceğiyle ilgili de konuşan Harbour, Jim’in üçüncü sezonda daha cesur ve daha babacan bir karaktere sahip olacağını belirtti.

    Stranger Things’in 3. sezonu önümüzdeki yıl içerisinde Netflix platformunda prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top