Hesabım
    'Black Mirror'ın 5. Sezon Afişleri Görücüye Çıktı

    'Black Mirror'ın 5. sezonundan 3 yeni afiş görücüye çıktı

    Netflix, hit dizisi Black Mirror'ın 5. sezon afişlerini görücüye çıkardı.

    5 Haziran'daki prömiyeri için gün sayan "Black Mirror", 3 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. Netflix, "Striking Vipers", “Rachel, Jack and Ashley, Too" ve “Smithereens" adını taşıyan bölümlerin her biri için farklı bir afiş yayınladı. Afişlerden birinde ünlü şarkıcı Miley Cyrus boy gösteriyor. 

    "Black Mirror"ın yeni sezonunda üç farklı hikayeyeyle karşılaşacağız. Bunlardan ilki olan “Smithereens", bir anda gündem olan ve kendini kaybeden bir taksi şoförünün başından geçenleri; ikincisi “Rachel, Jack and Ashley, Too" hayranı olduğu pop yıldızıyla tanıştıktan sonra onun gerçek yüzünü keşfeden bir gencin hikayesini; son bölüm "Striking Vipers" ise yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve hayatlarını değiştirecek olaylarla karşılaşan iki arkadaşın hikayesini takip edecek. 

    Charlie Brooker ve Annabel Jones'un imzasını taşıyan 5. sezonda Anthony MackieYahya Abdul-Mateen IITopher GraceDamson IdrisAndrew ScottNicole BehariePom KlementieffAngourie RiceMadison Davenport ve Ludi Lin gibi oyuncuları izleyeceğiz.

    "Black Mirror"ın 5. sezonu 5 Haziran’da Netflix'te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top