Hesabım
    Netflix Dizisi Dracula'dan Son Fragman!

    Yayın hayatına başlamak üzere olan diziden resmi fragman yayında..

    Merakla beklenen ve yayın hayatına kısa bir süre sonra başlayacak olan Dracula'dan resmi fragman paylaşıldı. BBC ne Netflix iş birliğiyle hazırlanan dizi, 3 bölümlük bir mini dizi olacak ve 4 Ocak 2020 tarihinde yayınlanacak. Birçok uyarlamasını izlediğimiz Dracula, yine 1800'lü yıllardan evlerimize konuk olacak.

    Sherlock'la, mini dizi külliyatına önemli bir proje kazandıran ekibin ürettiği dizide, Dracula'ya hayat verecek olan Claes Bang başrolde bulunuyor. Diğer rollerde ise, Dolly WellsJohn HeffernanJoanna ScanlanMorfydd ClarkJonathan Aris ve Youssef Kerkour gibi isimler yer alıyor. Dizinin senaristleri, aynı zamanda Sherlock ve birçok yapımda da imzası bulunan Mark Gatiss ve Steven Moffat olurken, yönetmen koltuğunda Jonny CampbellPaul McGuigan ve Damon Thomas, farklı bölümlere imza atarak yer alacak. Larry Tanz ise projenin başındaki isim konumunda. 

    Dizinin resmi tanıtım yazısında, "Dişlerinizi geçirebileceğiniz ufak bir şey... Susadınız mı? Karanlığı yeni bir açıdan ele alın. 1897 yılının Transilvanyası’nda kana susamış Kont’un Viktorya dönemi Londrası’na karşı planlarını izleyeceğimiz Dracula, önceki versiyonlarında gördüğümüz karanlık dünyayı bize yeniden tanıtacak." ifadelerine yer verildi.  

    Dracula, tüm dünyayla aynı anda 4 Ocak 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top