Hesabım
    "House" Ekibinden Yeni Dizi Geliyor!

    Ordinary Joe adlı diziyi House ekibi hazırlayacak..

    NBC, bu sezon için 5. yeni dramasını duyurdu. House dizisinde başarılı bir iş çıkaran Russel Friend ve Garrett Lerner, The Batman'in yazar / yönetmeni Matt Reeves'le bir araya geldi ve Ordinary Joe adlı yeni drama dizisi için güçlerini birleştirdi.

    Friend ve Lerner tarafından yazılan Ordinary Joe, hayatının dönüm noktasında önemli bir seçim yaptıktan sonra üç paralel yaşam süren baş karakterin hikayesini anlatıyor. Dizi, kararlarınızı sevgi, sadakat veya tutkuya dayanarak verince hayatınızın nasıl değişeceği konusunu irdeliyor. NBC ve 20.Century Fox TV'nin hit draması This is Us'la paralel bir şekilde ilerleyecek olan drama, ilk siparişini 2018 yılında almıştı. Birkaç kez ertelenen proje sonunda 2020 yılı içerisinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Drama, on yıldan uzun bir süre önce bu fikre dayanan bir pilot senaryo yazan Reeves için bir tutku projesi oldu. Friend ve Lerner aynı zamanda yürütücü yapımcılık görevini, 6th & Idaho’dan Reeves, Adam Kassan ve Rafi Crohn ile 3 Arts Entertainment'ten Howard Klein'la birlikte yapacak.

    Friend & Lerner ve Reeves son on yıldır 20.Century Fox TV'de genel anlaşma altında bulunuyor. Felicity'nin yaratıcısı Reeves kısa süre önce yönetici olarak stüdyoda yer alan Fox dizisi The Passage'ı çekti. Friend ve Lerner, USC’nin film okuluna birlikte gittikten sonra 1995'ten beri ortak yazarlık yapıyor. En son NBC'de bir sezon yayınlanan müzik drama dizisi Rise'de ortak yapımcı olarak görev aldılar. İkili, Fox'un tıp draması House'a 2. sezonda katıldı ve  8. sezona kadar sorumlu yapımcılar olarak görev aldılar.

    Bu üçlü, şimdi Ordinary Joe'da bir araya geliyor ve dizinin yıl içerisinde yayınlanma ihtimali yüksek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top