Hesabım
    Disney+ İddialı Yapımlarından İlk Görüntüleri Paylaştı: Loki, Wanda Vision..

    "The Falcon and the Winter Soldier", "Loki" ve "WandaVision"dan ilk görüntüler..

    Disney+, yakın zamanda gösterime girecek Marvel projelerinden bazılarının görüntülerini bir videoda paylaştı. Super Bowl için hazırlanan kısa videoda The Falcon and The Winter SoldierLoki ve WandaVision adlı üç dizinin ilk görüntüleri yer alıyor.

    2020 yılında izleyeceğimiz The Falcon and The Winter Soldier'da Anthony Mackie ve Sebastian Stan, Avengers: Endgame olaylarından sonra rollerini tekrarlıyor. İkili, yeteneklerini ve sabrını test eden küresel bir maceraya karşı mücadeleye girişiyor. Malcolm Spellman (Empire) dizinin baş yazarı. Kari Skogland (The Handmaid's Tale, The Walking Dead) ise yönetmen koltuğunda oturacak.

    WandaVision, 1950'lerin sitcom'larından ilham almış gibi gözüküyor. Dizinin yıldızları Elizabeth Olsen ve Paul Bettany, WandaVision'da ideal bir banliyö yaşamı sürüyorlar ama her şeyin göründüğü gibi olduğundan şüphelenmeye başlıyorlar. Matt Shakman (Game of Thrones, It's Always Sunny in Philadelphia) dizinin yönetmeni. Baş yazar ise Jac Schaeffer (The Hustle). Dizi, yıl içerisinde yayında olacak.

    2021'de izleme şansı bulacağımız Loki'de Hiddleston, 2011'de Thor'dan beri oynadığı karakter olarak geri dönüyor. Karakter, 2018'de Avengers: Infinity War'da öldü, ancak zaman yolculuğu hikayesi nedeniyle Loki, 2019 Avengers: Endgame'de kısaca ortaya çıktı. Disney + serisinde izleyicilerin izleyeceği Loki'nin Endgame'de görüldüğü versiyonu yer alacak. Michael Waldron (Rick and Morty) baş yazar, Kate Herron (Sex Education) ise yönetmen koltuğunda oturuyor. 

    Disney+ şovları, karakterlerin perdeden küçük ekrana geçtiği Marvel Sinematik Evreni'nin filmlerine bağlanacak. TV'de yer alacak diğer seriler arasında Jeremy Renner'ın Hawkeye rolünde oynadığı bir dizinin yanı sıra She-HulkMs. Marvel ve Moon Knight gibi karakterlere odaklanan şovlar yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top