Hesabım
    Altered Carbon'un İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Takeshi Kovacs geri dönüyor...

    Merakla beklenen, ilk sezonu iyi izlenme oranları yakalayan siber punk atmosferli bilim kurgu Altered Carbon'un ikinci sezonu için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde tesaer videosu yayınlanan Netflix dizisinden şimdi ana fragman, Türkçe altyazılı olarak paylaşıldı. Dizinin ikinci sezonu 8 bölümden oluşacak.

    İkinci sezonda Avengers filmlerindeki Falcon olarak tanınan Anthony Mackie başrolde yer alıyor. Mackie, ilk sezonda Joel Kinnaman’ın canlandırdığı Takeshi Kovacs'a hayat verecek ve tabii ki başka bir formda karşımıza çıkmış olacak. Dizide yer alan diğer oyuncular arasında ise şu isimler bulunuyor; Takeshi’ye sadık olan devrimci Quellcrist Falconer karakteriyle Renee Elise Goldsberry, üstün yetenekleri olan kelle avcısı Trepp rolüyle Simone Missick, Takeshi’nin peşindeki özel kuvvetler komutanı Ivan Carrera olarak Torben Liebrecht ve Yakuza lideri Tanaseda Hideki performansıyla James Santo. Dizinin demirbaşı sayılan Chris Conner ise yine Poe karakterini canlandıracak.

    Richard K. Morgan’ın aynı adlı romanından uyarlanan "Altered Carbon", siber punk bir evrende ve gelecekte geçiyor. İnsanların bilinçlerinin saklanabildiği ve başka bir vücuta transfer edilerek ölümsüzlüğe ulaşıldığı bir zaman diliminde yaşanan hikaye, bir cinayet üzerinden ilerliyor. Dizinin showrunnerları Laeta Kalogridis ve Alison Schapker, yürütücü yapımcılar ise Alison SchapkerDavid EllisonDana GoldbergMarcy Ross ve James Middleton olacak.

    Türkçe altyazılı fragmanı paylaşılan "Altered Carbon", 27 Şubat 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top