Hesabım
    Merakla Beklenen Ricky Gervais Komedisi After Life'ın İkinci Sezonundan Fragman!

    After Life'ın yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı..

    Dünyanın en çok konuşulan ve en sansasyonel komedyeni Ricky Gervais'in yazdığı ve başrolünde yer aldığı, ilk sezonu beklentilerin üzerinde bir beğeni alan dizisi After Life'ın ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı. Ülkemizde de kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinen Netflix dizisinin yeni sezonu, 24 Nisan 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak. İlk sezon sonunda hayranlarına teşekkür eden Gervais, bir yıl sonra yeni sezonla tekrar karşımızda olacak.

    Küçük, kendi halinde bir kasaba olan Tambury'de, eşinin kardeşinin sahibi olduğu yerel bir gazetede çalışan Tony'nin hikayesi dizinin odak noktasını oluşturuyor. Eşini kaybettikten sonra hayata küsen ve sık sık intiharı düşünen Tony, buna rağmen etrafındaki insanları güldürmeyi başarır ve onlara yaşamın güzellikleriyle alakalı öğütler vermeyi ihmal etmez. Sözünü hiçbir konuda sakınmayan Tony, bu konuda bazen sorunlar yaşasa da hayatına devam eder. İkinci sezonda Tony ve arkadaşlarını gazetenin kapanma tehlikesiyle mücadele ederken buluruz. Tabii tüm bunlar olurken Gervais'in ofansif mizahından da geri kalmayız.

    Netflix orijinal dizisi After Life, Derek Productions yapımı. İkinci sezon, ilk sezon da olduğu gibi 6 bölümden oluşan bir mini dizi olacak. Dizinin her şeyi elbette yine Rick Gervais. Diziyi yaratan, yazan ve yöneten komedyen, baş yapımcılık görevini Duncan Hayes'la birlikte yürütecek.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Ricky Gervais dışında, ilk sezonda da yer alan Penelope Wilton (Downton Abbey), David Bradley (Game of Thrones), Ashley Jensen (Extras), Tom Basden (Plebs), Tony Way (Edge of Tomorrow), Mandeep DhillonRoisin Conaty ve Diane Morgan (David Brent: Life On The Road) yeniden yer alırken, ikinci sezonda kadroya Peter Egan (Downton Abbey), Ethan Lawrence (Bad Education) ve Bill Ward (Coronation Street) gibi isimler ekleniyor. 

    After Life'ın ikinci sezonu, tüm dünyayla aynı anda 24 Nisan 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top