Hesabım
    Starz Dizisi ‘Hightown’a Devam Kararı Çıktı!

    Suç draması 'Hightown', gelecek sezon da karşımıza çıkacak

    Suç draması “Hightown”, Starz'dan ikinci sezon onayını aldı. Duyuru perşembe günü ve ilk sezondan sadece dört bölüm yayınlanmışken yapıldı. Dizi, 17 Mayıs 2020 tarihinde başladı ve şu an devam ediyor. Nielsen görüntüleme raporlarına göre ilk bölümler 1.5 milyon seyirci ortalaması yakaladı.

    “Hightown”, Cod Burnu'nda bulunuyor ve hikaye burada geçiyor. Cod sahillerinde bir ceset bulunur ve sonrasında yaşanan olaylar devamının gelebileceğini düşündürür. Hayatı kargaşaya sürüklenen, sert bir Ulusal Deniz Balıkçılık Servisi ajanı Jackie Quiñones (Monica Raymund) olayı araştırmaya başlar. Bu travmanın bir sonucu olarak Jackie, cinayeti çözmenin kendisine bağlı olduğuna ikna olana kadar kendini toparlamaz ama iş başa düştüğünde her şeyini soruşturmaya verir.

    Dizide ayrıca, James Badge Dale, Riley Voelkel, Shane Harper, Amaury NolascoAtkins Estimond ve Dohn Norwood yer alıyor. “Hightown”, Rebecca Cutter tarafından yaratıldı ve icra edildi. Gary Lennon, Jerry Bruckheimer TV'den Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve Kristie Anne Reed'le birlikte yapımcılık yapıyor. Ellen H. Schwartz aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor.

    Rachel Morrison serinin ilk iki bölümünü yönetti. Dizinin yapımcıları Jerry Bruckheimer Television ve Lionsgate Television oldu. Starz Orijinal Programlama Başkanı Christina Davis yaptığı açıklamada; “Garry ve Jerry dinamik, sinirli hikaye anlatımı, çok kültürlü oyuncu kadrosu ve kameranın önündeki ve arkasındaki kadın liderliğiyle bir Starz serisinin tüm özelliklerini barındıran iyi yönetilmiş bir drama sundular. İzleyiciler zaten bu kusurlu ve karmaşık karakterlerle derinden ilgileniyorlar ve ikinci sezonda, Cod Burnu'nda değişen gelgitler arasında aralarındaki ilişkilere daha derinlemesine dalmaya devam edeceğiz.” dedi. Dizinin ilk sezonu şu an Starz'da devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top