Hesabım
    Casus Animasyonu "Archer", 11. Sezon Tarihini Aldı

    Archer, 11. sezonuyla geri dönüyor!

    Emmy ödüllü komedi animasyon dizisi “Archer”, FXX'e geri dönüyor. 11. sezon, 16 Eylül Çarşamba günü arka arkaya iki bölüm yayınlanarak prömiyer yapacak. “Archer”, kurgusal bir New York merkezli istihbarat kurumu olan Uluslararası Gizli İstihbarat Servisi'nin (ISIS) sekiz casusunu takip eden animasyonlu, yarım saatlik bir komedi.

    Hikayedeki takım, üç yıl süren bir komadan sonra sahneye geri dönen ve Aisha Tyler tarafından canlandırılan Sterling Archer tarafından yönetiliyor. Önceki sezonlar, film noir estetiğinide kuruldu ve yeni bölümler, ekibin 1939'da uzak bir Güney Pasifik adasında ve retro-fütüristik bir uzay atmosferindeki misyonunu anlatacak.

    “Archer”, Adam Reed tarafından Adult Swim dizisi “Frisky Dingo”nun iptali sonrasında tasarlandı. Karanlık komedi, ağır mizah ve meta-komediyi referans alarak James Bond serisinden ilham alıyor. Şovun tarihinde şimdiye kadar 110 bölüm yayınlandı. Dizi ayrıca üç Emmy Ödülü ve dört Crtitics Choice Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödülün sahibi oldu. Ayrıca, animasyon, senaryo, yönetmenlik ve seslendirme kategorilerindeki olağanüstü başarıları için 15 Annie Ödülü adaylığı kazandı.

    Animasyon dizisinin kadrosu, Sterling Archer rolünde H. Jon Benjamin, Lala Kane rolünde Aisha Tyler, Archer'ın annesi Malory Archer rolünde Jessica Walter, Cheryl / Carol Tunt rolünde Judy Greer, Cyril Figgis rolünde Chris Parnell, Pam Poovey rolünde Amber Nash, Ray Gillette rolünde Adam Reed ve Algernop Krieger rolünde Lucky Yates'ten oluşuyor. “Archer” Reed, Matt Thompson ve Casey Willis tarafından Floyd County Productions'ın yapımcısı olan Reed tarafından yaratıldı. Önümüzdeki sezon, FX Productions tarafından üretiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top