Hesabım
    Starz, İlk Sezonu Devam Eden 'P-Valley'e İkinci Sezon Onayı Verdi

    Striptiz kulübündeki hikayeler bir sezon daha devam edecek.

    Starz, P-Valley için ikinci sezon onayını verdi. Katori Hall’un Pussy Valley oyununa dayanan striptiz kulübü dramasının ilk sezonu şu sıralarda devam ediyor. Yenileme kararı, drama dizisi için güçlü görüntüleme sayıları gelmeye başlayınca alındı. P-Valley, en çok izlenen dizi prömiyeri sonucunda, bir önceki rekoru % 17 geliştirdi ve Starz içinde yeni bir rekor kırdı.

    Dizi, ilk üç bölümden sonra Starz'da izleyicilerini % 37 artırdı. P-Valley, Starz ve Nielsen istatistiklerine göre, 2020’nin Afrikalı Amerikalı izleyicileriyle birlikte yeni premium serileri arasında 1. sırada, Starz ve Nielsen istatistiklerine göre Afrikalı Amerikalılar arasındaki tüm premium serilerinde ise ilk 5'te yer alıyor. Orijinal programlama başkanı Christina Davis, “P-Valley, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından oldukça iyi karşılandı. Otantik ve çekici karakterler tarafından ele alındıkça, bu yaz en çok görülmesi gereken televizyon dizisi haline geldi. Katori, tamamen insanların kalplerine ve zihinlerine bakan kışkırtıcı bir drama yaptı ve bir kadın başkaldırısı sundu. Katori'nin anlatacak çok inanılmaz hikayeleri olduğunu ve bu karakterler için ikinci sezonda çok şey olduğunu biliyoruz.” dedi.

    Aynı zamanda showrunner olarak da projede yer alan Hall tarafından yaratılan drama, Mississippi Deltası'nın derinliklerine yerleşiyor ve güzelliğin bulunmasının zor olabileceği kaba insan topluluğu arasında kum ve ışıltı vahası buluyor. Drama, küçük bir striptiz kulübünün hikayesini ve derinlerinden gelen, umutlu, kayıp, kırık ve güzel karakterlerini anlatıyor. İlk kez showrunner Katori Hall tarafından yönetilen P-Valley'in ilk sezonunda, prömiyer bölümünü yöneten ödüllü müzik video yönetmeni Karena Evans (Drake: Nice for What, SZA: Garden) dahil olmak üzere tamamında kadın yönetmenler yer aldı.

    P-Valley'in kadrosu; Mercedes olarak Brandee Evans, Clifford Amca rolüyle Nicco Annan, Miss Missipippi performansıyla Shannon Thornton, Autumn Night karakteriyle Elarica Johnson, Gidget olarak Skyler Joy (Ma), Lil 'Murda olarak J. Alphonse Nicholson, Andre rolüyle Parker Sawyers, Papaz Woodbine rolünde Harriett D. Foy, Diamond rolünde Tyler Lepley ve Corbin rolünde Dan J. Johnson'dan oluşuyor.. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top