Hesabım
    Leonardo DiCaprio’nun Şirketi Appian Way, Apple'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Appian Way, Apple için TV projeleri üretecek

    Apple, Leonardo DiCaprio'nun kurduğu yapım şirketi Appian Way'le genel bir televizyon anlaşması imzaladı. Çok yıllı anlaşmaya göre, Appian Way, Apple için televizyon projeleri geliştirecek. DiCaprio ve Jennifer Davisson tarafından yönetilen Appian Way, platformdaki iki projeye şimdiden sahip durumda. Bunların ilki Martin Scorsese tarafından yönetilen ve DiCaprio'nun oynadığı gerilim filmi “Killers of the Flower Moon" olurken, diğeri Elisabeth Moss'un başrol oynayacağı "Shining Girls" olacak.  

    Appian Way daha önce “The Revenant”, “The Wolf of Wall Street”, “The Aviator” ve “Shutter Island” gibi bir dizi DiCaprio filmini çekti. Şirketin diğer filmleri arasında “Out of the Furnace” ve “The Ides of March bulunuyor. Ayrıca; “Virunga”, “Cowspiracy”, “Sea of Shadows”, “Ice on Fire” ve “And We Go Green” gibi belgeseller Appian Way tarafından üretildi.

    TV tarafında, Appian Way geçtiğimiz günlerde “Grant” isimli tarihsel seriyi üretti ve şu anda Disney Plus için “Right Stuff”ın çalışmalarını sürdürüyor. DiCaprio, Apple'la bir anlaşma imzalayan son yüksek profilli yıldız. Diğerleri arasında Oprah Winfrey, Alfonso Cuaron, Julia Louis-Dreyfus, Justin Lin, Idris Elba, Kerry Ehrin, Jason Katims, Lee Eisenberg, Monica Beletsky, Sharon HorganAlena Smith ve Simon Kinberg bulunuyor.

    Apple'ın ayrıca Sesame Workshop ve Peanuts gibi A24 gibi stüdyolarıyla da anlaşmaları var. Geçen ay Apple'ın Maurice Sendak Vakfı ile genel bir anlaşma imzaladığı açıklandı. Bu anlaşma kapsamında vakıf, Sendak’ın “Where the Wild Things Are” kitabını temel alan yeni projeler geliştirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top