Hesabım
    Karen Aldridge, Fargo'nun 4. Sezonunda Yer Alacak

    Fargo'da bir oyuncu değişikliği yaşandı..

    1996 yılında Coen Kardeşler tarafından çekilen ve kült mertebesine ulaşan Fargo filmi, 2014 yılında başka bir uyarlamayla ve akrabalık bağlarıyla TV dizisine dönüşmüştü. Her sezonu merakla beklenen ve iyi reyting sonuçlar alan dizi, 4. sezon onayını da almış ve kadro yaz aylarında oluşturulmuştu. İlk başta Uzo Aduba da kadroda yer alıyordu ama bir son dakika değişikliği geldi ve Aduba yerine diziye Karen Aldridge dahil oldu. 

    Showrunner olarak da görev yapan Noah Hawley tarafından üretilen, yazılan ve yönetilen sezon 4, 1950 yılında Kansas City, MO'da yer alacak. Önemli bir göç merkezi olan Kansas'ın iki farklı kasabayı birleştirdiği kavşak noktası yeni maceraların başlangıç mekanı olacak. İtalyan bir sendika üyesi aile ve diğer sendika üyesi Afro-Amerikan aile arasında yaşananlar bu sezonun odak noktasında yer alırken, ailelerden birinin liderinin ölmesi ve küçük oğullar üzerinden yaşanan gerilimli olaylar ise hikayeyi başka bir boyuta taşıyacak.

    Karen Aldridge, Zelmare Roulette rolüne hayat verecek. Başrolde Chris Rock yer alırken, diğer önemli rollerde Jason Schwartzman, Ben WhishawJack Huston ve Jessie Buckley yer alacak. Karen Aldridge, Baz Luhrmann’ın yapımcılığındaki Netflix dizisi Get Down'daki Adele Kipling ve Chicago Med'de Dr. Kendra Perrington performanslarıyla son yıllarda karşımıza çıkmış ve beğeni toplamıştı. 

    10 bölümden oluşacak Fargo'nun 4. sezonu, iki yıllık bir aranın ardından 2020 yılında görücüye çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top