Hesabım
    Yeni ‘Pretty Little Liars’ Projesi ‘Original Sin’, HBO Max'te Yayınlanacak!

    HBO Max, yeni dizi için tam sezonluk bir sipariş verdi.

    Yeni nesil "Pretty Little Liars" resmi olarak yola çıktı. HBO Max, orijinal Freeform serisinin yeniden başlatılması olan "Pretty Little Liars: Original Sin" için doğrudan tam seri siparişi verdiğini duyurdu. Yeni sipariş, projenin geliştirilmekte olduğu duyurulduktan sadece üç hafta sonra gelmiş oldu.

    Gösteri, "Riverdale" yapımcısı Roberto Aguirre-Sacasa ve "Chilling Adventures of Sabrina" yapımcısı Lindsay Calhoon Bring'den geliyor. Hikaye, günümüzde, bir dizi trajik olayın mavi yakalı Millwood kasabasını neredeyse paramparça etmesinden 20 yıl sonra geçecek. Yeni sevimli küçük yalancılar, kendilerini bilinmeyen bir saldırgan tarafından eziyete uğrayan bir grup farklı genç kızın etrafında bulacak ve ebeveynlerinin yirmi yıl önce işlediği gizli günahın bedelini ödemeleri üzerine odaklanacak. "Original Sin", "karanlık, öfke dolu, dehşet verici bir drama" olarak tanımlanıyor.

    HBO Max'in orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey, "Roberto ve Lindsay, 'Pretty Little Liars' evrenini daha fazla cinayet, gizem ve skandalla genişletiyorlar ve biz çok heyecanlıyız." dedi. Şov, Aguirre-Sacasa’nın Muckle Man Productions şirketi ve orijinal yapımcı Alloy Entertainment tarafından Warner Bros. Television'la birlikte hazırlanıyor. Bring, Alloy’dan Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo'yla birlikte senaryoyu yazacak ve  yapımcılık yapmak üzere Aguirre-Sacas'yla birlikte çalışacak.

    Original Sin, yaratıcısı gibi Sara Shepard'ın en çok satan kitap serisine dayanıyor. Orijinal diziyi yaratan I. Marlene King, yeni gösteriye dahil görünmüyor. King, 20th Television'dan yeni bir anlaşma için geçen yıl WBTV'deki genel anlaşmasından ayrılmıştı. Yedi sezon ve 150'den fazla bölümün ardından 2017'de ilk yayınına son veren "Pretty Little Liars", iki ek diziye de ilham verdi: "Pretty Little Liars: The Perfectionists" ve "Ravenswood". Her iki dizi de bir sezon yayınlandıktan sonra iptal edildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top